Αθλητισμός|19.09.2021 20:38

Ατρόμητος - Παναιτωλικός 1-2: Γκολ στο 90' και νίκη με ανατροπή

Newsroom

Ο Ατρόμητος προηγήθηκε στο σκορ και αρκέστηκε σ' αυτό, ο Παναιτωλικός δούλεψε σκληρά στο γήπεδο για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και το... ποδόσφαιρο τον επιβράβευσε όχι απλώς με ένα θετικό αποτέλεσμα αλλά και με μια μεγάλη νίκη με ανατροπή στο 90'. 

Προηγήθηκε ο Ατρόμητος, το γύρισε ο Παναιτωλικός

Το παιχνίδι δεν ήταν και τόσο ποιοτικό. Ο Ατρόμητος όμως παρά το μέτριο ξεκίνημά του βρήκε τελικά το γκολ που τόσο ήθελε στο 44' από μια στατική φάση. Ο Μουνίθ εκτέλεσε το φάουλ και ο Στρούγγης εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια του Ροντρίγκες, κυριάρχησε στον αέρα και άνοιξε το σκορ (1-0).

Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε στο β' ημίχρονο με τον Παναιτωλικό να δείχνει πως πατάει καλύτερα στο γήπεδο και τον Ατρόμητο να προσπαθεί περισσότερο να ροκανίσει τον χρόνο παρά να παίξει ποδόσφαιρο. Και τιμωρήθηκε καθώς στο 72' η ομάδα του Αγρινίου βρήκε το γκολ που έψαχνε. Έπειτα από φάση διαρκείας και... βόλει των παικτών του Παναιτωλικού με το κεφάλι στην περιοχή των Περιστεριωτών, ο αμαρκάριστος Βέργος με νέα κεφαλιά ισοφάρισε (1-1).

Το έργο του Ατρομήτου έγινε ακόμη πιο δύσκολο στο 83' καθώς ο Μπεντινέλι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για δυνατό μαρκάρισμα στον Ντίας. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου εκμεταλλεύτηκε την περίσταση, πίεσε και βρήκε κι ένα δεύτερο γκολ στο 90'. Και πάλι υπήρξε φάση διαρκείας στην περιοχή του Ατρομήτου, οι αμυντικοί του οποίου αδράνησαν. Ο Ζεστέντ έκανε την προβολή από κοντά και έγραψε το τελικό 1-2. 

Το θρίλερ πάντως είχε και συνέχεια καθώς στο 96' ο Στρούγγης σκόραρε και πάλι για τον Ατρόμητο αλλά έπειτα από παρέμβαση του VAR το γκολ ακυρώθηκε.

Ατρόμητος: Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος, Κυρ. Παπαδόπουλος, Χατζηισαΐας (17' Στρούγγης), Καστεγιάνο, Σάλομον, Ντένιτς, Κλωναρίδης (61' Μπεντινέλι), Μουνίθ (81' Σπιριντόνοβιτς), Καρτάλης (61' Πισάνο), Κουλούρης.

Παναιτωλικός: Ροντρίγκες, Λούι, Κορνέλιους, Μαλής, Χουχούμης (45' Αντούνες), Μόρσεϊ (78' Τσιγγάρας), Βαρόνε (77' Ντουάρτε), Φλόρες, Ντίας, Μεντόσα (60' Μεντόσα), Καρελής (60' Ζεστέντ).

ΑτρόμητοςSuperLeagueΠαναιτωλικός