Αθλητισμός|20.09.2021 00:11

Ισόπαλο το ντέρμπι Γιούβε - Μίλαν, η Τσέλσι «τσάκισε» την Τότεναμ

Newsroom

Ισόπαλο δίχως νικητή έληξε το ντέρμπι της Serie A μεταξύ της Γιουβέντους και της Μίλαν. Η Γιουβέντους προηγήθηκε στο σκορ με τον Μοράτα μόλις στο 4' αλλά ο Ρέμπιτς ισοφάρισε στο 75' για τους Ροσονέρι που παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τη συμπολίτισσα Ιντερ με δέκα βαθμούς. Ακολουθούν στη βαθμολογία η Νάπολι, η Ρόμα και η Φιορεντίνα με εννέα βαθμούς, ενώ η Γιουβέντους βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού (!) με μόλις δύο βαθμούς καθώς παραμένει δίχως νίκη έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές.

Προηγουμένως, οι δύο μεγάλες ομάδες της Ρώμης γκέλαραν. Η Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο υπέστη την πρώτη ήττα της στη σεζόν στη Βερόνα από την Ελλάς του Ιγκόρ Τούντορ με 3-2 (49' Μπαράκ, 54' Καπράρι, 63' Φαραόνι-36' Πελεγκρίνι, 58' αυτ. Ιλιτς), ενώ η Λάτσιο δεν μπόρεσε να νικήσει στην έδρα της την Κάλιαρι (2-2), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής (τα γκολ: 45' Ιμόμπιλε, 83' Κατάλντι-46' Πέδρο, 62' Μπαλντέ).

Νωρίτερα, την πρώτη νίκη της στη σεζόν πέτυχε η Σπέτσια επικρατώντας στην έδρα της Βενέτσια με 2-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Μπαστόνι (13'), οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Τσεκαρόνι στο 59ο λεπτό, για να ακολουθήσει στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων η νίκη για την Σπέτσια με τον Μπουραμπία.

Επίσης, η Σαμπντόρια είχε ένα εύκολο μεσημέρι στο Εμπολι, επικρατώντας της τοπικής ομάδας με 3-0. Η ομάδα της Γένοβας είχε ηγέτη τον Φραντσέσκο Καπούτο, που πέτυχε δύο γκολ, φθάνοντας στην πρώτη νίκη της τη φετινή σεζόν στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Πάρτι η Τσέλσι στο... ντέρμπι

Στην Premier League η Τσέλσι έκανε πάρτι στην έδρα της Τότεναμ επικρατώντας 0-3 στο... ντέρμπι του Λονδίνου. Η ομάδα του Τόμας Τούχελ ήταν σαφώς καλύτερη και πήρε μια εύκολη νίκη με τα γκολ των Τιάγκο Σίλβα (49'), Καντέ (57') και Ρούντιγκερ (90') παραμένοντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με τη Λίβερπουλ και τη Γιουνάιτεντ στους 13 βαθμούς.

ΜίλανSerie AΤότεναμΤσέλσιΓιουβέντουςPremier League