Αθλητισμός|20.09.2021 00:48

La Liga: Απίστευτη ανατροπή της Ρεάλ Μαδρίτης στη Βαλένθια με δύο γκολ στο φινάλε

Newsroom

Η Ρεάλ Μαδρίτης πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη με ανατροπή στο ντέρμπι με τη Βαλένθια στο Μεστάγια κι έμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας της La Liga μετά και την γκέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Μπιλμπάο (0-0). Κι όμως οι Μερένχες φλέρταραν επικίνδυνα με την ήττα καθώς μέχρι το 86' έχαναν με 1-0 από τις Νυχτερίδες με γκολ του Ντούρο στο 66'.

Η Βασίλισσα μπήκε ξανά στο παιχνίδι στο 86' με τέρμα του Βινίσιους, ο οποίος δύο λεπτά αργότερα (88') από εκτελεστής μετετράπη σε πασέρ και σέντραρε προς τον Μπενζεμά, ο οποίος με κεφαλιά έγραψε το τελικό 1-2 διαμορφώνοντας μια ανέλπιστη και συνάμα πολύτιμη νίκη για τους ψυχωμένους Μαδριλένους, που παρουσιάζονται ασταθείς απ' το ξεκίνημα της σεζόν αλλά ουδέποτε παρατάνε τα ματς. Μετρούν ήδη δύο ανατροπές στο πρωτάθλημα, ενώ έχουν πάρει βαθμούς με γκολ στο φινάλε σε τρία ματς.

Σε άλλα παιχνίδια της αγωνιστικής η Μαγιόρκα και η Βιγιαρεάλ και η Σοσιεδάδ με τη Σεβίλλη κόλλησαν στο 0-0, ενώ η Μπέτις με την Εσπανιόλ αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 με τους Καταλανούς να ισοφαρίζουν στο 97' (41΄ Γουίλιαν Ζοζέ, 45΄+ Φεκίρ - 16΄ Βιδάλ, 90+7΄ Καμπρέρα).

Άσφαιρος ο Μέσι, «τρένο» η Παρί

Στο γαλλικό ντέρμπι της Ligue 1, ο Λιονέλ Μέσι δεν βρήκε και πάλι το πρώτο γκολ με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, για την οποία καθάρισαν ο Νεϊμάρ και κυρίως ο Ικάρντι. Ο Αργεντινός φορ σκόραρε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων και διαμόρφωσε το 2-1 για τους Παριζιάνους απέναντι στη Λιόν, που μέχρι τότε είχε βάλει δύσκολα στην ομάδα του Ποτσετίνο. Οι «Λιονέ» είχαν προηγηθεί με τον Πακετά στο 54΄, κι αφού προηγουμένως ένα φοβερό φάουλ του Μέσι από τα 30 μέτρα τράνταξε το δοκάρι. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με πέναλτι του Νεϊμάρ στο 66΄ και πανηγύρισαν τελικά την έκτη νίκη τους σε ισάριθμους αγώνες.

Μάλιστα ο Μέσι έγινε αλλαγή από τον συμπατριώτη του κόουτς στο 76', κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον Αργεντινό σούπερ σταρ, ο οποίος εμφανώς ενοχλημένος δεν έδωσε το χέρι του στον Ποτσετίνο...

T

Ρεαλ ΜαδρίτηςΜαουρίτσιο ΠοτσετίνοLa LigaΠαρί Σεν ΖερμένΛιονέλ ΜέσιΒαλένθιαLigue 1Λυών