Αθλητισμός|21.09.2021 00:25

Γλίτωσε την ήττα στο 90' η Μπαρτσελόνα με γκολ του Αραούχο - «Τρένο» η Νάπολι στη Serie A

Newsroom

Εξαιρετικά δύσκολη αποδεικνύεται η μετά Λιονέλ Μέσι εποχή για την Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί που προσπαθούν να βρουν τα πατήματα και την αγωνιστική τους ταυτότητα μετά την αποχώρηση του σούπερ σταρ στον οποίο στηρίζονταν επί τουλάχιστον μια δεκαετία, δυσκολεύτηκαν απέναντι στην εξαιρετική Γρανάδα και σώθηκαν στο 90' από μια επώδυνη ήττα στο Καμπ Νόου. Ο Αραούχο με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-1 που κράτησε την ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν αήττητη στο πρωτάθλημα αλλά και στο -5 από την προπορευόμενη στη βαθμολογία Ρεάλ Μαδρίτης που πάντως έχει ένα ματς περισσότερο. 

Η ομάδα της Ανδαλουσίας προηγήθηκε στο σκορ μόλις στο 2' με τον Ντουάρτε και παρόλο που η Μπάρτσα είχε μπροστά της ένα ολόκληρο παιχνίδι για να κυνηγήσει την ανατροπή, το μόνο που κατάφερε ήταν να σωθεί από ήττα στο φινάλε του ματς.

Τρένο η Νάπολι με 4άρα

Την ίδια ώρα για την ιταλική Serie A, η Νάπολι έκανε πάρτι στην έδρα της Ουντινέζε, όπου επικράτησε με 0-4. Οι Παρτενοπέι προηγήθηκαν με τον Οσίμεν στο 24', ενώ ο Ραχμάνι στο 35', ο Κουλιμπαλί στο 52' και ο Λοσάνο στο 84' διαμόρφωσαν το τελικό σκορ. Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι πέτυχε το 4 στα 4 στο πρωτάθλημα κι έμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας και στο +2 από την Ίντερ και τη Μίλαν που ακολουθούν.

ΜπαρτσελόναΓρανάδαLa Liga