Αθλητισμός|22.09.2021 07:10

Super League: Άρης - Παναθηναϊκός, το πρώτο ντέρμπι της σεζόν - Πού θα δείτε τα ματς της 3ης αγωνιστικής

Newsroom

Η Super League, κατά τις παραδόσεις, άργησε να κάνει εκκίνηση και πλέον... τρέχει για να καλύψει το χαμένο έδαφος. Η πρώτη από τις δύο χαμένες εβδομάδες με τις αγωνιστικές που αναβλήθηκαν λόγω μη συμφωνίας των ΠΑΕ για τα τηλεοπτικά, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου και αύριο Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου. Η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος ορίστηκε σε εμβόλιμη ημερομηνία και στο σημαντικότερο ματς της ημέρας ο Άρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο «Κλ. Βικελίδης» στις 20.30 (NovaSports Prime).

ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ στη Super League: Φτιάξε ομάδα τώρα κάνοντας κλικ εδώ

Αρης - Παναθηναϊκός ψάχνουν αντίδραση

Πέραν του ότι το εν λόγω παιχνίδι αποτελεί το πρώτο από μια σειρά ντέρμπι που θα ακολουθήσουν στο πρωτάθλημα (την Κυριακή 26/9 έρχεται το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ και την επόμενη Κυριακή 3/10 το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός), αποτελεί κι ένα δυνατό crash test για τους δύο αντιπάλους που φαντάζουν ως οι δύο ισχυρότεροι πόλοι για να ακολουθήσουν στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

Το ματς παρουσιάζει ακόμη επιπλέον ενδιαφέρον καθώς αμφότεροι προέρχονται από ήττα, ενώ ιδίως ο Άρης όχι μόνο αγνοεί τη νίκη έπειτα από δύο αγωνιστικές αλλά άρχισε τη σεζόν και με -6 βαθμούς λόγω της υπόθεσης Λάσκοφ. Ως εκ τούτου, αφενός, οι Κίτρινοι θέλουν να καλύψουν το χαμένο έδαφος στη βαθμολογία, αφετέρου, οι Πράσινοι επιδιώκουν ένα θετικό αποτέλεσμα που τουλάχιστον θα τους κρατήσει στο +8 από τον Άρη στη μάχη που δίνουν για επιστροφή στα Κύπελλα Ευρώπης. 

Την αυλαία της αγωνιστικής ανοίγουν στις 18.15 τα παιχνίδια Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ (Cosmote Sport 2), Ολυμπιακός - Απόλλων Σμύρνης (NovaSports 2) και ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης (Cosmote Sport 3), ενώ στις 20.30, παράλληλα με το ματς του Άρη με τον Παναθηναϊκό, θα παίζεται και η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Λαμία στο ΟΑΚΑ (Cosmote Sport1).

Την Πέμπτη, στις 18.15 ο Ιωνικός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα και στις 20.30 ο Βόλος παίζει στο Πανθεσσαλικό με τον Ατρόμητο.

Πρόγραμμα 3ης αγωνιστικής

Βαθμολογία

Γίνε Πρόεδρος στη Super League

Παίξε μπάλα στα γήπεδα της Super League με τον πλήρως ανανεωμένο και διαδραστικό ιστορικό διαγωνισμό. ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ στην ελληνική Super League, αγόρασε 21 παίκτες με 60 εκατ. ευρώ, διάλεξε το καλύτερο σύστημα, κάνε αλλαγές, χρησιμοποίησε την πιο δυνατή σου ενδεκάδα ανά αγωνιστική και κέρδισε πλούσια δώρα.

Φτιάξε την ομάδα σου τώρα κάνοντας κλικ εδώ

Το ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ επιστρέφει δυναμικά μετά τη μεγάλη επιτυχία του Euro 2020 και σάς δίνει τη δυνατότητα να γίνετε… πρόεδροι στη Super League και να διεκδικήσετε μεγάλα δώρα που τα... σπάνε. Η αναλυτική λίστα των δώρων θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες και οι εκπλήξεις θα είναι πολλές και μεγάλες. Μείνετε συντονισμένοι...

Ακολουθήστε το γκρουπ του ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ στο Facebook

Όλες οι ειδήσεις

Θρίλερ ανατολικά της Κρήτης: Συνεχίζουν τις προκλήσεις οι τουρκικές φρεγάτες – Διαψεύδει το ΓΕΕΘΑ ότι παραβίασαν τα χωρικά ύδατα

Απίστευτο περιστατικό στη Βάρκιζα: Ξέχασαν κοριτσάκι 2 ετών σε σχολικό λεωφορείο για 5 ώρες

Τρίκαλα: Φάρμακα με drone παραδίδει ο δήμος

Freedom Pass/Data: Πώς θα λάβουν τα 50 GB οι εμβολιασμένοι 15 - 17 ετών

SuperLeagueΑρηςΠαναθηναϊκός