Αθλητισμός|23.09.2021 22:52

Βόλος όνειρο! Μόνος πρώτος και αήττητος στη Super League

Newsroom

Η ονειρεμένη πορεία του Βόλου στη Super League συνεχίζεται καθώς η θεσσαλική ομάδα επικράτησε του Ατρόμητου με 3-0 για την 3η αγωνιστική και φιγουράρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας! Ναι καλά διαβάσατε, ο Βόλος που ιδρύθηκε μόλις το 2017 και προβιβάστηκε για πρώτη φορά στη μεγάλη κατηγορία πριν από μια τριετία, βρίσκεται μόνος πρώτος στην κορυφή της Super League έχοντας πίσω του Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό...

Σόου Μπαρτόλο και κορυφή ο Βόλος

Μετά τις δύο πρώτες επικρατήσεις με Λαμία στην πρεμιέρα με 2-1 και Απόλλωνα για τη 2η αγωνιστική με 1-3 στη Ριζούπολη, ήρθε η ώρα και του Ατρομήτου, που δεν μπόρεσε να αντισταθεί απέναντι στην εξαιρετική ομάδα του Βόλου που είχε για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπαρτόλο, ο οποίος είχε συμμετοχή και στα τρία γκολ της ομάδας του. Ο πρώην κόουτς του Βόλου και νυν του Ατρομήτου πληγώθηκε από τον διάδοχό του, τον 32χρονο Γκιγέρμο Αμπασκάλ, ο οποίος είναι ο νεαρότερος προπονητής του πρωταθλήματος.

Ο Βόλος ήταν ανώτερος απ' την αρχή μέχρι και το τέλος του αγώνα και δίκαια έφτασε στη νίκη που του προσφέρει την πρωτόγνωρη αίσθηση της κορυφής. Το σκορ άνοιξε στο 59' οπότε ο Μπαρτόλο μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, έκανε το σουτ κι ο Πίριτς απέκρουσε. Ο Φαν Βερτ όμως γύρισε την μπάλα προς τον Ροσέρο ο οποίος από κοντά σκόραρε για το 1-0.

Ο Ατρόμητος δεν μπόρεσε να αντιδράσει κι έμεινε δίχως τελική προσπάθεια στην εστία, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε ο Βόλος για να σφραγίσει τη νίκη του. Στο 89' ο Μπαρτόλο και πάλι έκανε εξαιρετική ατομική ενέργεια, πάτησε περιοχή, ανατράπηκε και κέρδισε το πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Φαν Βέερτ στο 90' (2-0).

Στις καθυστερήσεις ο 21χρονος Τερεζίου, ο οποίος μόλις είχε περάσει στο ματς ως αλλαγή, έγραψε το 3-0 σκοράροντας το πρώτο του γκολ με τον Βόλο. Όλα άρχισαν ξανά από τον Μπαρτόλο, ο οποίος έκανε μια φανταστική ενέργεια κι έδωσε την ασίστ στον σκόρερ.

Βόλος: Κλέιμαν, Πουρίτα, Ρομέρο, Γκρίλο, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαρτόλο, Φερνάντες (83’ λ.τρ. Σοάρες), Ροσέρο (67’ Νίνης), Ρεγκατέν, Φαν Φέερτ (90’+3’ Τερεζίου). 

Ατρόμητος: Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος (88’ Κιβρακίδης), Κ. Παπαδοπουλος, Στρούγγης, Καστεγιάνο, Σάλομον (71’ Αθανασίου), Ντένιτς, Κωτσόπουλος, Μουνίθ, Σπιριντονοβιτς (71’ Μ. Τζαβίδας), Κουλούρης.

H βαθμολογία

ΑτρόμητοςSuperLeagueΒόλος ΝΠΣ