Γιάννης Αντετοκούνμπο: Θα γύριζα στα Σεπόλια να πουλάω CD αν μπορούσα να έχω τον πατέρα μου
NewsroomΠολλές φορές έχει πει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ότι η μεγάλη του προτεραιότητα είναι η οικογένειά του.Άλλωστε, το πρώτο πράγμα που έκανε μόλις έληξε ο τελευταίος τελικός με τους Φοίνιξ Σανς ήταν να τρέξει στη μητέρα του, Βερόνικα, στη σύντροφό του, Μαράια, και στον γιο του, Λίαμ-Τσαρλς, για να τους αγκαλιάσει.
Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Pick-n-roll της Cosmote TV, ο Έλληνας πρωταθλητής αναφέρθηκε στον πατέρα του.
Σε ερώτηση για το τι ήταν διατεθειμένος να θυσιάσει, απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψη: «Τα πάντα, για να έχω πίσω τον πατέρα μου! Δεν το σκέφτομαι καν! Πάρτε τα όλα! Πάρτε τα όλα πίσω. Θα γύριζα στα Σεπόλια να πουλάω cd για να έχω τον πατέρα μου».
Πανεπιστήμια: Όλα τα μέτρα για φοιτητές στη δια ζώσης εκπαίδευση ΑΕΙ - Το ΦΕΚ
Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Στην Κίνα θα λυθεί ο γρίφος με το κινητό
Φυσικό αέριο: Γιατί η Ρωσία έχει το πάνω χέρι μετά την «έκρηξη» στις τιμές
Γιατί στον ΣΥΡΙΖΑ χαμογελούν με τις δημοσκοπήσεις - Στο μικροσκόπιο τα ποιοτικά στοιχεία
- Οι αγρότες έστειλαν τη λίστα με τα αιτήματά τους στον Μητσοτάκη - Όλα όσα ζητούν
- Σίδνεϊ: Ποιος είναι ο ήρωας περαστικός που αφόπλισε τον δράστη - «Τον λένε Αχμέντ και τον πυροβόλησαν δύο φορές»
- Σοκαριστική τροπή στο Αίγιο: Νεκρός ο ασθενής - μποξέρ που γρονθοκόπησε τον γιατρό στο νοσοκομείο
- Συγκλονιστικό βίντεο: Πατέρας συναντιέται με τον οδηγό που σκότωσε τα τρία του παιδιά - «Σε έχω συγχωρέσει»