Αθλητισμός|27.09.2021 19:45

ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ 1-1: Ματσάρα στα Ιωάννινα, αήττητοι κι οι δυο

Newsroom

Δίχως νικητή έληξε η καταπληκτική αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΟΦΗ στους Ζωσιμάδες. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε στο 1-1 αν και θα μπορούσε να έχει διαφορετική έκβαση καθώς και οι δυο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους. Κυρίως όμως ο ΠΑΣ που έχασε πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να πάρει το τρίποντο. Ο ΟΦΗ έμεινε όρθιος ξανά και παρέμεινε αήττητος με την τέταρτη σερί ισοπαλία του στο πρωτάθλημα, ενώ έφτασε στα 11 συνεχόμενα ματς δίχως ήττα σε ένα ιστορικό ρεκόρ που κρατούσε απ' το 1986! Αήττητος όμως έμεινε και ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος φιγουράρει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας έχοντας επικρατήσει του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού.

Στο 10' ο Λάμπρου απέφυγε τον Εραμούσπε και ανατράπηκε εντός περιοχής. Ο διαιτητής έδωσε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Νέιρα, ο οποίος πανηγυρίζοντας έδειξε την Κρήτη στη φανέλα του ΟΦΗ σε μια κίνηση συμπαράστασης για τους πληγέντες του σεισμού. Η απάντηση του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν γρήγορη καθώς στο 22' ο Μορέιρα τροφοδότησε τον Μιλιντσεάνου, που με συρτό σουτ έγραψε το 1-1.

Ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν γρήγορος με τον ΠΑΣ Γιάννινα να απειλεί στο 60' με τον Μορέιρα. Ωστόσο ο Επασί πραγματοποίησε καταπληκτική επέμβαση. Ο ΟΦΗ απάντησε με τρομερό μακρινό σουτ του Ντουρμισάι που τράνταξε το δοκάρι και το παιχνίδι έληξε στο 1-1.

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Πίρσμαν, Κάργας, Εραμούσπε, Σάλιακας, Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ, Μορέιρα, Σνάιντερ, Περέα (93' Λιάσος), Μιλιντσεάνου

ΟΦΗ: Επασί, Μαρινάκης, Βούρος, Πασαλίδης (56' Διαμαντής, 65' Κοροβέσης), Γιαννούλης, Νέιρα (83' Σελίμοβιτς), Γκαγιέγος, Μπαλογιάννης (66' Ντε Γκουζμάν), Λάμπρου, Ντουρμισάι, Φαν Ντούινεν (83' Γρίβας).

ΠΑΣ ΓιάννιναSuperLeagueΟΦΗ