Αθλητισμός|29.09.2021 10:13

Super League: Συμπαίκτες στην ίδια ενδεκάδα με 23 χρόνια διαφορά!

Newsroom

Ο ένας διανύει τον 41ο χρόνο της ζωής του. Ο άλλος δεν έχει κλείσει ακόμη τα 18. Τους χωρίζουν 23 χρόνια ζωής και θα μπορούσαν να είναι ακόμη και πατέρας με γιο. Είναι όμως συμπαίκτες και την περασμένη Κυριακή αγωνίστηκαν από κοινού με τη Λαμία απέναντι στον Παναιτωλικό. Ο Βασίλης Τρούμπουλος έκανε το ντεμπούτο του με την ομάδα της Φθιώτιδας και έγινε ο νεαρότερος παίκτης στην ιστορία της ομάδας που παίζει στη Super League σε ηλικία 17 ετών, 9 μηνών και 4 ημερών.

Παράλληλα έγινε και ο νεαρότερος παίκτης που έχει αγωνιστεί εφέτος στο ελληνικό πρωτάθλημα. Το πιο εντυπωσιακό ωστόσο είναι ότι βρέθηκε στο πλευρό ενός παίκτη που θα μπορούσε (ηλικιακά) να είναι ακόμη και πατέρας του. Ο 40άρης Βύντρα, ο μεγαλύτερος ηλικιακά παίκτης που έχει αγωνιστεί ποτέ στη μεγάλη κατηγορία από καταβολής Α' Εθνικής, είναι 23 χρόνια μεγαλύτερος από τον Τρούμπουλο (για την ακρίβεια 22 χρόνια, 10 μήνες και 18 μέρες).

Για να γίνει αντιληπτό το... χάσμα γενεών, αξίζει να τονίσουμε πως όταν ο Βύντρα έπαιξε για τελευταία φορά με τη φανέλα του Πανηλειακού στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, λίγο προτού φορέσει τη φανέλα του Τριφυλλιού, ο Τρούμπουλος γεννήθηκε δύο ημέρες αργότερα, στις 22 Δεκεμβρίου 2003! Κι όταν ο πολύπειρος αμυντικός έκανε το ντεμπούτο του με το Τριφύλλι την 1η Φεβρουαρίου, ο νεαρός άσος της Λαμίας γινόταν 40 ημερών!

Όλες οι ειδήσεις

Οι νέες ισορροπίες στο Αιγαίο και το... ευρωπαϊκό ΝΑΤΟ: Το παρασκήνιο της συμφωνίας Μητσοτάκη - Μακρόν

«Σαρώνονται» οι Διοικητές Νοσοκομείων με νέα αξιολόγηση – Πώς το επιτελικό κράτος «φρενάρει» τις απομακρύνσεις

Αμυντική συμφωνία Ελλάδας – Γαλλίας: Η πρώτη αντίδραση των ΗΠΑ, τι λέει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Τα «απόνερα» της πανδημίας: Αυξήθηκαν κατάθλιψη και άγχος – Τι λέει ο πρόεδρος Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας στο ethnos.gr

Λουκάς ΒύντραSuperLeagueΠαναιτωλικόςποδόσφαιροΛαμία ΠΑΕ