Αθλητισμός|02.10.2021 18:20

Βόλος - Αστέρας Τρίπολης 2-1: Επιστροφή στις νίκες και στην κορυφή!

Newsroom

Πάτησε ξανά κορυφή ο Βόλος, που μετά τη βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό, συνήλθε και επικράτησε με 2-1 του Αστέρα Τρίπολης στο Πανθεσσαλικό. Η θεσσαλική ομάδα πανηγύρισε την τέταρτη νίκη της σε πέντε αγωνιστικής σκαρφάλωσε ξανά στην πρώτη θέση στη βαθμολογία της Super League και δείχνει ικανή να κάνει την υπέρβαση για είσοδο στα πλέι οφ. Ήδη βρίσκεται στο +10 από τον Αστέρα που την περασμένη σεζόν μπήκε στην εξάδα. Για την ομάδα της Τρίπολης είναι αν μη τι άλλο μια δύσκολη περίοδος καθώς έχει απολογισμό μόλις δύο ισοπαλίες κι έχει σκοράρει μόλις ένα γκολ.

Τέταρτο γκολ ο Φαν Βέερτ

Ο Αστέρας μπήκε στο παιχνίδι με διάθεση και πίεσε τον Βόλο, που όμως εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος του Παπαδόπουλου για να κερδίσει ένα πέναλτι. Έπειτα από σέντρα του Φεράρι, ο γκολκίπερ του Αστέρα έχασε την μπάλα και θέλοντας να προλάβει τον Ρεγκατίν τον ανέτρεψε εντός περιοχής. Το πέναλτι επικυρώθηκε μετά το τσεκ κι απ' το VAR και την εκτέλεση ανέλαβε ο Φαν Βέερτ, ο οποίος ήταν εύστοχος γράφοντας το 1-0. Αυτό ήταν το τέταρτο γκολ του Ολλανδού στο πρωτάθλημα σε πέντε συμμετοχές.

Το παιχνίδι έγινε πολύ δυνατό στη συνέχεια με τον Αστέρα να προσπαθεί να απαντήσει και τον Βόλο να επιχειρεί να ελέγξει τον ρυθμό. Ο Αστέρας έκανε προσπάθειες για να ισοφαρίσει αλλά τελικά ο Βόλος βρήκε κι ένα δεύτερο γκολ που τον έφερε αγκαλιά με τη νίκκη και το τρίποντο. Στο 79' οι Βολιώτες έκλεψαν την μπάλα, ο Ρεγκατίν πάτησε περιοχή, πάσαρε στον Φεράρι, ο οποίος με πλασέ πέτυχε το 2-0. 

Τελικά το μόνο που κατόρθωσε ο Αστέρας ήταν να μειώσει σε 2-1 στο 85' με τον Σόνι, ο οποίος κοντρόλαρε εξαιρετικά την μπάλα και με ένα ωραίο βολ πλανέ σκόραρε το πρώτο γκολ της ομάδας του στο πρωτάθλημα έπειτα από πέντε αγωνιστικές!

Βόλος: Κότνικ (46' Κλέιμαν), Φεράρι, Γκρίλο, Ρομέρο, Πουρίτα, Τσοκάνης, Μπαριέντος (73' Αλεξ Σοάρες), Φερνάντεθ (86' Γκουλέν), Ρεγκατίν, Μπαρτόλο (59' Ροσέρο), Φαν Βέερτ (86' Τερεζίου).

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Άλβαρες (75' Ριέρα), Ατιένθα, Καστάνιο, Καρμόνα, Βαλιέντε (80' Ιγκλέσιας), Μουνάφο, Κανελλόπουλος (63' Ασιέρ Μπενίτο), Σίτο, Κρέσπι (75' Τασουλής), Μπαράλες (63' Σόνι).

Όλες οι ειδήσεις

Προκαλεί η Τουρκία για να «ακούει» η Γαλλία: Ανακοίνωση - παραλήρημα για Ανατολική Μεσόγειο

Μαύρα μαντάτα φέρνει η απογραφή πληθυσμού: Μείωση έως 500.000 σε μόνιμους κατοίκους

Παπαδόπουλος για σεισμό: Ενεργοποιήθηκε τμήμα ρήγματος στη Θήβα

Σεισμός: Αυτά είναι τα σημαντικότερα ρήγματα στην Ελλάδα

Σπάρταθλο: 39χρονος αστυνομικός από το Αγρίνιο και πρώην πυγμάχος έγραψε ιστορία ως νέος Κούρος

Καταγγελία - σοκ: Βιασμός 31χρονης από ληστές μπροστά στα παιδιά της στο Καματερό

Βόλος ΝΠΣSuperLeagueΑστέρας Τρίπολης