Αθλητισμός|02.10.2021 20:25

Ήρεμη δύναμη ο Μπακασέτας! Οπαδός εισέβαλε στο γήπεδο και κινήθηκε απειλητικά εναντίον του

Newsroom

Ο Τάσος Μπακασέτας αναδείχθηκε σε πρόσωπο της αγωνιστικής στο τουρκικό πρωτάθλημα. Όχι μόνο για τα δύο γκολ που πέτυχε στη νίκη της Τραμπζονσπόρ στην έδρα της Καϊσέρισπορ αλλά κυρίως για την ψυχραιμία που επέδειξε όταν ένας οπάδός των γηπεδούχων εισέβαλλε στο γήπεδο και κινήθηκε απειλητικά εναντίον του!

Εισβολή οπαδού στο γήπεδο

Στο 44' ένας θερμοκέφαλος οπαδός της Καϊσέρι διέφυγε της προσοχής της ασφάλειας του γηπέδου, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του αρχηγού της Εθνικής ομάδας. Ο Μπακασέτας όμως δεν αντέδρασε και παρέμεινε ψύχραιμος κοιτώντας τον οπαδό μέχρι να παρέμβουν οι σεκιούριτι που απομάκρυναν τον εισβολέα από το γήπεδο.

T

Μπακασέτας: «Πρέπει να δίνουμε το καλό παράδειγμα»

Ο τουρκικός Τύπος εξήρε τη στάση του διεθνούς Έλληνα άσου που δεν αντέδρασε, δεν έριξε λάδι στη φωτιά και παρέμεινε ψύχραιμος σε μια ιδιαίτερα δύσκολη και άβολη στιγμή. Ο αρχηγός της Εθνικής πάντως μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε ότι «τέτοια περιστατικά δεν συμβαίνουν μόνο στην Τουρκία, αλλά και στην Ελλάδα» και πρόσθεσε ότι «είναι σημαντικό πως σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να παραμένεις ήρεμος και αυτό έκανα. Πρέπει να είμαστε παράδειγμα προς μίμηση για τους νέους. Πρέπει να είμαστε σωστοί καθοδηγητές για τους νέους».

T

Πέτυχε δύο γκολ

Ο Τάσος Μπακασέτας ήταν εξαιρετικός και στο αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι καθώς έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του στο 12’ με ωραίο μακρινό σουτ, ενώ στο 60’ πέτυχε και δεύτερο γκολ με εκτέλεση πέναλτι.

T

Όλες οι ειδήσεις

Προκαλεί η Τουρκία για να «ακούει» η Γαλλία: Ανακοίνωση - παραλήρημα για Ανατολική Μεσόγειο

Μαύρα μαντάτα φέρνει η απογραφή πληθυσμού: Μείωση έως 500.000 σε μόνιμους κατοίκους

Παπαδόπουλος για σεισμό: Ενεργοποιήθηκε τμήμα ρήγματος στη Θήβα

Σεισμός: Αυτά είναι τα σημαντικότερα ρήγματα στην Ελλάδα

Σπάρταθλο: 39χρονος αστυνομικός από το Αγρίνιο και πρώην πυγμάχος έγραψε ιστορία ως νέος Κούρος

Καταγγελία - σοκ: Βιασμός 31χρονης από ληστές μπροστά στα παιδιά της στο Καματερό

Τάσος ΜπακασέταςΤουρκίαοπαδοίΤραμπζονσπόρ