Αθλητισμός|02.10.2021 21:14

Τρομερός Μαυροπάνος οδηγεί τη Στουτγάρδη! Πέτυχε γκολάρα στη νίκη επί της Χοφενχάιμ

Newsroom

Ο Ντίνος Μαυροπάνος διάγει την καλύτερη και πιο σταθερή φάση της καριέρας του. Ο διεθνής αμυντικός βρήκε για δεύτερη φορά δίχτυα και βοήθησε την Στουτγάρδη να επικρατήσει της Χόφενχαϊμ με 3-1 και να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα στην Bundesliga.

Σκόραρε ο Μαυροπάνος

Στη δεύτερη του σεζόν στη Στουτγάρδη, ο Μαυροπάνος εξελίσσεται σε κομβικό παίκτη. Είναι βασικός απ' την αρχή της αγωνιστικής περιόδου, ενώ έχει αναλάβει και χρέη σκόρερ. Ο Έλληνας αμυντικός, ο οποίος στα τελευταία ματς ήταν βασικός και στην Εθνική ομάδα, πέτυχε το δεύτερο φετινό του γκολ στο πρωτάθλημα και βοήθησε τη Στουτγάρδη να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Μαυροπάνος ήταν εκ των κορυφαίων του γηπέδου και πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ σαν να ήταν επιθετικός! Έκλεψε την μπάλα στο κέντρο του γηπέδου, έκανε κούρσα, πάτησε περιοχή και εκτέλεσε με το αριστερό.

Σε άλλο ματς της αγωνιστικής στη Βεστφαλία, η απουσία του Χάαλαντ δεν κόστισε στην Μπορούσια. Η Ντόρτμουντ βρήκε λύσεις από παίκτες όπως ο Μπραντ και με το 2-1 επί της Άουγκσμπουργκ ανέβηκε στην δεύτερη θέση, μαζί με την απίθανη Φράιμπουργκ που πέρασε νικηφόρα και από το Βερολίνο (1-2 στην έδρα της Χέρτα), που μετρά ήδη 20 γκολ παθητικό μετά από 7 αγωνιστικές και όλα δείχνουν ότι θα κινδυνεύσει σοβαρά και φέτος.

 

Η Στουτγάρδη τον αγοράζει απ' την Άρσεναλ

O Mαυροπάνος αγωνίζεται ως δανεικός από την Άρσεναλ αλλά όπως προανήγγειλε με δηλώσεις του στο Kicker o αθλητικός διευθυντής της Στουτγάρδης, Σβεν Μίσλιντατ, θα προσπαθήσει να τον κάνει δικό της. Ο Μίσλιντατ αναφέρθηκε στο καθεστώς που υπάρχει με τον δανεισμό του Μαυροπάνου από τους Κανονιέρηδες τονίζοντας ότι ο γερμανικός σύλλογος θα δώσει 500.000 ευρώ στην Άρσεναλ για τον ετήσιο δανεισμό του, ενώ το καλοκαίρι, εφόσον η ομάδα παραμείνει στην Μπουντεσλίγκα, θα κληθεί να πληρώσει άλλα τρία εκατομμύρια ευρώ στους «κανονιέρηδες» για να τον αγοράσει. Ωστόσο, ακόμη κι αν υποβιβαστεί η Στουτγκάρδη, ο Μαυροπάνος θα συνεχίσει στην Bundesliga καθώς ο Μίσλιντατ ήταν ξεκάθαρος: «Νομίζω ότι είναι σαφές τι θα συμβεί με τον Μαυροπάνο το καλοκαίρι». 

Όλες οι ειδήσεις

Προκαλεί η Τουρκία για να «ακούει» η Γαλλία: Ανακοίνωση - παραλήρημα για Ανατολική Μεσόγειο

Μαύρα μαντάτα φέρνει η απογραφή πληθυσμού: Μείωση έως 500.000 σε μόνιμους κατοίκους

Παπαδόπουλος για σεισμό: Ενεργοποιήθηκε τμήμα ρήγματος στη Θήβα

Σεισμός: Αυτά είναι τα σημαντικότερα ρήγματα στην Ελλάδα

Σπάρταθλο: 39χρονος αστυνομικός από το Αγρίνιο και πρώην πυγμάχος έγραψε ιστορία ως νέος Κούρος

Καταγγελία - σοκ: Βιασμός 31χρονης από ληστές μπροστά στα παιδιά της στο Καματερό

ΣτουτγκάρδηΜπορούσια ΝτόρτμουντΝτίνος ΜαυροπάνοςBundesliga