Αθλητισμός|03.10.2021 00:28

Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα 2-0: Η γλυκιά εκδίκηση του Σουάρες!

Newsroom

Η Μπαρτσελόνα και ο Ρόναλντ Κούμαν τελείωσαν το καλοκαίρι του 2020 τον Λουίς Σουάρες με άκομψο τρόπο. Κι ο Ουρουγουανός φορ που κάθε άλλο παρά τελειωμένος είναι, έδωσε την απάντησή του ξανά μέσα στο γήπεδο. Μια ασίστ και ένα γκολ ήταν αρκετά για να πάρει τη γλυκιά εκδίκηση έχοντας μεγάλη συνεισφορά στην άνετη επικράτηση της Ατλέτικο Μαδρίτης επί της Μπαρτσελόνα με 2-0.

Το... τηλεφώνημα του Σουάρες

Οι Καταλανοί μετά τις τρεις ισοπαλίες, γνώρισαν και την πρώτη ήττα τους στο πρωτάθλημα έπειτα από επτά αγωνιστικές, ενώ ήδη μετρούν και δύο σερί ήττες στο Champions League. Γι' αυτό άλλωστε μάλλον μετρά ώρες και ο Κούμαν, ο οποίος δεν δείχνει ικανός για να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα. Η Μπαρτσελόνα έχασε απ' την Ατλέτικο με κατεβασμένα χέρια σαν να ήταν η... Αλαβές ή η Ράγιο Βαγεκάνο καθώς μόνο οι φανέλες στο γήπεδο θύμιζαν Μπλαουγκράνα.

Το σκορ άνοιξε στο 23' ο Λεμάρ έπειτα από εξαιρετική ασίστ του Σουάρες, ενώ στο 44' ο Ουρουγουανός δέχθηκε τη θαυμάσια πάσα του Λεμάρ, κατέβασε την μπάλα με μαγικό άγγιγμα και την κατάλληλη στιγμή πλάσαρε εύστοχα στο τέρμα τού άλλοτε συμπαίκτη του Τερ Στέγκεν για το 2-0.

T

Ο Κούμαν που παρακολουθούσε το παιχνίδι από τα θεωρεία του Wanda Metropolitano (λόγω τιμωρίας) είδε τον Σουάρες να του... θυμίζει το τηλεφώνημα με το οποίο τον ενημέρωσε ότι είναι ανεπιθύμητος στην Μπαρτσελόνα. Μάλιστα τότε είχε γραφτεί στα ΜΜΕ ότι το εν λόγω τηλεφώνημα κράτησε μόλις 60 δευτερόλεπτα! Και πλέον ο Ουρουγουανός, με την εμφάνισή του, ενδεχομένως θα ωθήσει οριστικά στην έξοδο τον Ολλανδό κόουτς...

T
T

Όλες οι ειδήσεις

Προκαλεί η Τουρκία για να «ακούει» η Γαλλία: Ανακοίνωση - παραλήρημα για Ανατολική Μεσόγειο

Μαύρα μαντάτα φέρνει η απογραφή πληθυσμού: Μείωση έως 500.000 σε μόνιμους κατοίκους

Παπαδόπουλος για σεισμό: Ενεργοποιήθηκε τμήμα ρήγματος στη Θήβα

Σεισμός: Αυτά είναι τα σημαντικότερα ρήγματα στην Ελλάδα

Σπάρταθλο: 39χρονος αστυνομικός από το Αγρίνιο και πρώην πυγμάχος έγραψε ιστορία ως νέος Κούρος

Καταγγελία - σοκ: Βιασμός 31χρονης από ληστές μπροστά στα παιδιά της στο Καματερό

Ατλέτικο ΜαδρίτηςΜπαρτσελόναLa LigaΛουίς ΣουάρεςΡόναλντ Κούμαν