Αθλητισμός|03.10.2021 18:24

Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1: Aπόδραση στο 89' με Μορέιρα

Newsroom

Ούτε τώρα κατόρθωσε ο Ατρόμητος να κατακτήσει το πρώτο του τρίποντο στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Περιστερίου που κρατούσε τη νίκη μέχρι το 89', πληγώθηκε στο φινάλε απ' τον Μορέιρα, ο οποίος σκόραρε και χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στον ΠΑΣ Γιάννινα που παρέμεινε αήττητος για πέμπτη σερί αγωνιστική στη Super League.

Δυνατό ξεκίνημα ο Ατρόμητος

Παίζοντας υπό πίεση από το πρώτο λεπτό, ο Ατρόμητος μπήκε στο γήπεδο με το «μαχαίρι στα δόντια» και πολύ νωρίς κατόρθωσε να πάρει κεφάλι στο σκορ. Στο 6' ο Πίρσμαν επιχείρησε να γυρίσει την μπάλα προς τον Λοντίγκιν αλλά ο Κλωναρίδης πρόλαβε, την έκλεψε, απέφυγε τον γκολκίπερ του ΠΑΣ Γιάννινα και πλάσαρε σε άδειο τέρμα για το 1-0. Στο 15' ο Ατρόμητος είχε διπλή ευκαιρία για να τελειώσει το παιχνίδι από νωρίς αλλά ο Καστεγιάνο προσπάθησε να σκοράρει δύο φορές αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Λοντίγκιν. Στο 21' ο ΠΑΣ Γιάννινα απάντησε με ευκαιρία του Περέα αλλά μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν καλύτερος και πιο απειλητικός. Απείλησε ξανά με τον Περέα στο 53' και με τον Μπρένερ στο 72' αλλά σπατάλησε και τις δυο φάσεις. Στο 89' όμως η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Ο Μίνα γύρισε στον Μορέιρα, ο οποίος με σουτ από κοντά ισοφάρισε (1-1). Το γκολ ακυρώθηκε αρχικά με υπόδειξη του βοηθού αλλά έπειτα από εξέταση της φάσης από το VAR, μέτρησε καθώς διαπιστώθηκε πως ο Μίνα δεν ήταν οφσάιντ παίρνοντας την μπάλα προτού σεντράρει.

Ατρόμητος: Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος (90'+3' Μουνίθ), Χατζηισαΐας, Παπαδόπουλος, Καστεγιάνο, Ντένιτς, Σάλομον, Καρτάλης (61' Νάτσος), Γκαλβάο, Κλωναρίδης (75' Μπεντινέλι), Κουλούρης (76' Κωτσόπουλος).

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε (82' Παντελάκης), Πίρσμαν, Μορέιρα (95' Λιάσος), Καραχάλιος (82' Μίνα), Ντομίνγκεθ, Τριάδης (46' Λώλης), Περέα, Σνάιντερ (65' Μπρένερ).

Όλες οι ειδήσεις

Μαρτυρίες και εικόνες από την άγρια επίθεση ακροδεξιών σε αφισοκολλητές της ΚΝΕ

Χαρά Χαραλάμπους: Η πρώτη γυναίκα κοσμητόρισσα «σπάει» στερεότυπα μισού αιώνα στο ΑΠΘ

Επίδομα παιδιού Α21 ΟΠΕΚΑ: Αυξήθηκαν δικαιούχοι και ποσά - Παραδείγματα

ΜΜΜ: Έπιασαν δουλειά οι μυστικοί επιβάτες - «κατάσκοποι» στην Αθήνα

Gordon Ramsey: Τι λέει στο Open η γιαγιά Κατίνα που βρήκε λύσσα το φαγητό του

ΑτρόμητοςΠΑΣ ΓιάννιναSuperLeague