Αθλητισμός|05.10.2021 17:42

Αλάνθαστη η διαιτησία στο ντέρμπι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού σύμφωνα με τον Κλάτενμπεργκ

Newsroom

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ δικαιώνει απόλυτα τον Σλοβένο διαιτητή Βίντσιτς για τις αποφάσεις του στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής στην ανάλυση των φάσεων της 5ης αγωνιστικής της Super League τονίζει ότι δεν υπάρχει παράβαση σε κανένα απ' τα δύο πέναλτι που ζήτησε ο Ολυμπιακός. Επί της ουσίας, κατέστησε σαφές ότι η διαιτησία του Βίντσιτς ήταν αλάνθαστη και σε καμία περίπτωση δεν επηρέασε το τελικό αποτέλεσμα παρά τις φωνές των Πειραιωτών.

«Δεν είναι πέναλτι»

Ο αρχιδιαιτητής δικαιώνει τον Σλοβένο ρέφερι για την απόφασή του να μην σφυρίξει τίποτα στη φάση του 42’, οπότε σε μονομαχία του Πούγγουρα με τον Τικίνιο, ο επιθετικός του Ολυμπιακού έπεσε στο έδαφος. Παράλληλα, τονίζει ότι στο 75' καλώς συνεχίστηκε το παιχνίδι και δεν δόθηκε πέναλτι για χέρι του Σάντσες έπειτα από κεφαλιά του Ελ Αραμπί καθώς το χέρι του αμυντικού των Πρασίνων ήταν σε φυσική θέση.

«Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι αυτό δεν είναι πέναλτι καθώς το κράτημα του αμυντικού είναι πολύ ελαφρύ με τον επιθετικό να αξιοποιεί στο έπακρο την μικρή επαφή για να προσπαθήσει να κερδίσει πέναλτι» αναφέρει ο Κλάτενμπεργκ για τη πρώτη φάση και προσθέτει για τη δεύτερη ότι «η ΚΕΔ συμφωνεί ότι αυτό δεν είναι πέναλτι καθώς το χέρι του αμυντικού βρίσκεται σε φυσική θέση όταν αγγίζει τη μπάλα».

Επίσης, ο Κλάτενμπεργκ δικαιώνει τον Διαμαντόπουλο, ο οποίος σφύριξε στον αγώνα Άρης - Απόλλων. Οι φιλξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μπράμπιτς στον Παμλίδη αλλά σημειώνει ότι «η ΚΕΔ συμφωνεί ότι αυτό δεν είναι πέναλτι καθώς ο επιτιθέμενος παίκτης γλίστρησε και η πτώση δεν προκλήθηκε από επαφή του αμυντικού».

Η ανάλυση του Κλάτενμπεργκ για την 5η αγωνιστική

Όλες οι ειδήσεις

«Το αυγό του φιδιού κάνει την επαναμφάνισή του»: Δεν αρκεί μία δίκη για να ξεμπερδέψεις με τον φασισμό

Self test: Δήλωση για φοιτητές στο edupass.gov.gr - Μαθητές στο self-testing.gov.gr

Καιρός: Σημαντική επιδείνωση και κακοκαιρία διαρκείας – Πρόγνωση Μαρουσάκη

Εμβόλιο για κορονοϊό: Νέα μελέτη αποκαλύπτει κατά πόσο εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον ιό

Εμβολιασμένοι: Έρχονται περισσότερες ελευθερίες – Τι εξετάζει το υπουργείο Υγείας, πότε αναμένονται ανακοινώσει

ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκόςΜαρκ Κλάτενμπεργκδιαιτησία