Αθλητισμός|06.10.2021 12:42

ΠΑΟΚ: Οι επόμενες κινήσεις για τη Νέα Τούμπα - Όλα στο φως με εντολή Σαββίδη

Newsroom

Εδώ και αρκετές ημέρες, ο Ιβάν Σαββίδης έχει δώσει ρητή εντολή για άμεση και συνεχή ενημέρωση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ για όσα σχετίζονται με το νέο γήπεδο του Δικεφάλου. Ήδη στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου υπάρχει στήλη με όλες τις ειδήσεις που αφορούν τη Νέα Τούμπα προκειμένου να υπάρχει άμεση και επίσημη ενημέρωση προς τους φίλους της ομάδας από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σύσκεψη με Σαββίδη

Την ίδια στιγμή ο ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είχε ακόμη μια σύσκεψη με τους επιτελείς της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ και την ομάδα εργασίας για τη Νέα Τούμπα. Στη σύσκεψη εγκρίθηκε η τελική μορφή του «οδικού χάρτη», το χρονοδιάγραμμα, οι προτεραιότητες, ενώ αποφασίστηκε να επισπευσθούν οι συναντήσεις με τους εμπλεκόμενους κρατικούς και δημοτικούς φορείς.

Παράλληλα, ζητήθηκε οι συναντήσεις να γίνονται επίσημα και να καταγράφονται τα αποτελέσματά τους ώστε όλα να βγαίνουν στο φως. Για το λόγο αυτό δόθηκε εντολή για συνεχή και διαφανή ενημέρωση των φιλάθλων για όλες τις ενέργειες που αφορούν την κατασκευή του νέου γηπέδου.

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Καμία πρόοδος»

Είναι χαρακτηριστικό πάντως το μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχετικά με τις εξελίξεις για το νέο γήπεδο, που αναφέρει τα εξής: «Πληροφορούμε ότι με την παρέλευση 25 ημερών από την ομιλία του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, δεν έχει παρουσιαστεί καμία πρόοδος στην επίλυση εκκρεμοτήτων, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που αφορούν το Καυτανζόγλειο και ως εκ τούτου προτάθηκε να ξεκινήσει άμεσα η αναζήτηση πιθανών εναλλακτικών λύσεων για την έδρα που θα χρησιμοποιεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ την περίοδο της κατασκευής της Νέας Τούμπας».

ΤούμπαΙβάν ΣαββίδηςΠΑΟΚΝέα Τούμπα