Αθλητισμός|10.10.2021 18:53

Ιταλία - Βέλγιο 2-1: Νίκη της Σκουάντρα Ατζούρα και τρίτη θέση στο Nations League

Newsroom

Μικρή σημασία έχουν οι μικροί τελικοί κάθε διοργάνωσης. Περισσότερο λογίζονται ως αναγκαίο κακό παρά ως σημαντικές υποχρεώσεις. Παρ' όλα αυτά, το παιχνίδι της Ιταλίας με το Βέλγιο για την τρίτη θέση του Nations League, είχε χαρακτήρα ντέρμπι μολονότι αμφότερες ήταν απογοητευμένες απ' την απώλεια του τελικού και της προοπτικής του τίτλου. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Σκουάντρα Ατζούρα επέστρεψε στις νίκες καθώς επικράτησε στο Τορίνο με 2-1 των Κόκκινων Διαβόλων που έκαναν τα πάντα για να αποφύγουν τη δεύτερη σερί ήττα στο Final 4 της διοργάνωσης.

Αιφνιδιασμός με Μπαρέλα

Ο Μπαρέλα με τρομερό σουτ στην κίνηση άνοιξε το σκορ στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους (46'), ενώ ο Μπεράρντι με πέναλτι πέτυχε το 2-0 στο 65'. Οι Βέλγοι δεν τα παράτησαν, είχαν τρία (!) δοκάρια με Σαλεμάκερς, Μπατσουαγί, Καράσκο, μείωσαν στο 86' με τον Ντε Κετελάρε για το 2-1 αλλά δεν μπόρεσαν να ισοφαρίσουν και να σώσουν την παρτίδα.

Ιταλία: Ντοναρούμα, Ντι Λορέντζο, Ατσέρμπι, Μπαστόνι, Έμερσον, Μπαρέλα (70' Κριστάντε), Λοκατέλι, Πελεγκρίνι (71 Ζορζίνιο), Μπεράρντι (90+1' Ινσίνιε), Ρασπαντόρι (65' Κεάν), Κιέζα (90+2' Μπερναντέρσκι)

Βέλγιο: Κουρτουά, Αλντερβάιρελντ, Ντεναγέρ, Βερτόνχεν, Καστάν, Βίτσελ, Τίλεμανς (59' Ντε Μπρόινε), Σαλεμάκερς (59' Ντε Κετελάρε), Βάνακεν, Μπατσουαγί, Καράσκο (87' Τροσάρντ)

Όλες οι ειδήσεις

Κορονοϊός: 1.358 κρούσματα, 30 θάνατοι, 333 διασωληνωμένοι

Καιρός: Φόβοι για επιδείνωση κακοκαιρίας και νέες πλημμύρες - Βιβλική καταστροφή στην Εύβοια

Κορονοϊός: Αυξάνεται το ρίσκο με τα νέα μέτρα - Όπλα οι εμβολιασμοί και τα μαζικά τεστ

Jung Ho-yeon: Πώς το Squid Game την έκανε mega star - Απέκτησε 15 εκατ. νέους ακολούθους και «χρυσά» συμβόλαια

Νόμπελ Ειρήνης: Ποια είναι η Μαρία Ρέσσα που έχει κάνει τον πρόεδρο των Φιλιππίνων να χάσει τον ύπνο του

Nations LeagueΕθνική ΙταλίαςΕθνική Βελγίου