Αθλητισμός|13.10.2021 22:05

Κούκοτς για Αντετοκούνμπο: «Είναι ο παίκτης που μου μοιάζει περισσότερο από κάθε άλλον»

Newsroom

Κάτι από... Κούκοτς θυμίζει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στον σπουδαίο Τόνι Κούκοτς. Ο Κροάτης, άλλοτε σταρ των Σικάγο Μπουλς, ο οποίος πρόσφατα έγινε μέλος του Hall of Fame, ερωτηθείς για τον σημερινό παίκτη που του φέρνει στο μυαλό περισσότερο τον παλιό καλό Κούκοτς που διέπρεψε με την παρέα του Μάικλ Τζόρνταν σχολίασε ότι ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς ταιριάζει περισσότερο στο στυλ που ο ίδιος αγωνιζόταν.

«Ο Γιάννης μου μοιάζει περισσότερο»

«Ο Γιόκιτς είναι εξαιρετικός, αλλά ήμουν λίγο πιο γρήγορος από εκείνον και πηδούσα πιο ψηλά από εκείνον (γέλια). Φυσικά, αστειεύομαι. Βλέπω ομοιότητες με αρκετούς παίκτες. Ο Γιόκιτς διαβάζει εξαιρετικά το παιχνίδι, ο Ντόντσιτς κάνει… μαγικά. Αν και είναι πιο δυνατός σωματικά από εμένα. Πάντως, έχω την εντύπωση πως εκείνος που μοιάζει περισσότερο απ' όλους σε εμένα είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο», ήταν η απάντηση του θρυλικού Κροάτη στην ιστοσελίδα «index.hr».

Ο Κούκοτς κατέκτησε τρία σερί πρωταθλήματα με τους αξεπέραστους Μπουλς των Τζόρνταν, Ρόντμαν και Πίπεν, ενώ το 1996 αναδείχθηκε καλύτερος έκτος παίκτης στο NBA. Βεβαίως ο Αντετοκούνμπο έχει ήδη αναδειχτεί δύο φορές MVP της regular season και εφέτος MVP των τελικών στην κατάκτηση του τίτλου από τους Μπακς.

Όλες οι ειδήσεις

Καιρός: Η κακοκαιρία «Μπάλλος» φέρνει ισχυρές βροχές και καταιγίδες ακόμη και στην Αττική

Ταξί: Τέλος στις παρατάσεις κυκλοφορίας - Ποια δικαιούνται τελευταία

Γλυκά Νερά: Τέλος στα σενάρια - Δεν προέκυψε η εμπλοκή δεύτερου προσώπου στη δολοφονία

Για αυτό το γιγαντιαίο ομοίωμα πατάτας μιλά όλη η Κύπρος - Και υπάρχει λόγος

Τόνι ΚούκοτςNBAΓιάννης Αντετοκούνμπο