Αθλητισμός|17.10.2021 18:35

Παναιτωλικός - ΟΦΗ 1-2: Κρητικό πέρασμα απ' το Αγρίνιο και πρώτη νίκη

Newsroom

Ο ΟΦΗ βρέθηκε σε δύσκολη θέση καθώς ο Παναιτωλικός προηγήθηκε νωρίς στο σκορ αλλά κατόρθωσε να γυρίσει το παιχνίδι και να φύγει με ένα υπερπολύτιμο τρίποντο απ' το Αγρίνιο. Η κρητική ομάδα επικράτησε 2-1 του Παναιτωλικού εκτός έδρας και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στη Super League μετά από έξι αγωνιστικές.

Ο Παναιτωλικός άρχισε ιδανικά το παιχνίδι με γκολ μόλις στο 7'. Έπειτα από εξαιρετική σέντρα του Λούι, ο Καρέλης με κεφαλιά πέτυχε το 1-0 σκοράροντας για πρώτη φορά με τη φανέλα των Αγρινιωτών μετά από 18 ματς αλλά και το πρώτο του στα ελληνικά γήπεδα μετά τον Ιανουάριο του 2019.

Γρήγορα όμως ο ΟΦΗ βρήκε απάντηση και στο 17' ισοφάρισε (1-1). Ο Λάμπρου πραγματοποίησε εξαιρετική ατομική ενέργεια από τα δεξιά, απέφυγε όποιον βρήκε μπροστά του, γύρισε παράλληλα προς τη μικρή περιοχή, όπου ο Μαλής στην προσπάθειά του να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε για αρκετή ώρα και τελικά ο ΟΦΗ ήταν εκείνος που βρήκε τον τρόπο για να σκοράρει, έστω κι απ' την άσπρη βούλα. Στο 60' ο Μεγιάδο σούταρε με δύναμη κι η μπάλα βρήκε στο χέρι του Καρέλη. Ο διαιτητής ενημερώθηκε από το VAR κι έδωσε το πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Νέιρα, ο οποίος σκόραρε για τέταρτη φορά στο εφετινό πρωτάθλημα. 

Στο 79' ο Ντουρμισάι επιχείρησε σέντρα-σουτ από τα δεξιά και η μπάλα σταμάτησε στη ρίζα του αριστερού δοκαριού. Ο Καστάνιος πήρε το ριμπάουντ σε πλεονεκτική θέση, ωστόσο το σουτ έφυγε αρκετά ψηλά. 

Παναιτωλικός (Αναστασίου): Μελίσσας, Λούι, Μαλής, Βργκοτς, Αντούνες, Τσιγγάρας (63' Φλόρες), Βαρόνε, Μόρσεϊ (63' Ζεστέντ), Καρέλης, Ντουάρτε, Βέργος.

ΟΦΗ (Νιόπλιας): Επασί, Μαρινάκης, Βούρος, Πασαλίδης, Μπαλογιάνης, Μεγιάδο, Γκαγιέγκος, Τοράλ (53' Καστάνιος), Νέιρα, Λάμπρου (70' Γιαννούλης), Φαν Ντάινεν (70' Ντουρμισάι).

Όλες οι ειδήσεις

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Κοντά στο «ναι» ο Γιώργος Παπανδρέου

Μποναμάς έως 900 ευρώ σε εκατοντάδες χιλιάδες ευάλωτα νοικοκυριά

Γιάννης Μπουτάρης: Είμαι αλκοολικός - Θα πεθάνω με ένα μπουκάλι κρασί στο χέρι

Οριακή η κατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου - Ακόμα ένας εκτροχιασμός

ΠαναιτωλικόςSuper LeagueΟΦΗ