Αθλητισμός|18.10.2021 22:10

Λαμία - Άρης 0-1: Με κεφαλιά Μπράμπετς πήρε πολύτιμο τρίποντο

Newsroom

Μια δύσκολη αλλά πολύτιμη νίκη πανηγύρισε ο Άρης στη Λαμία χάρη σε δυνατή κεφαλιά του Μπράμπετς στο 50'. Οι Κίτρινοι πήραν το τρίποντο και ξεκόλλησαν απ' την ουρά της βαθμολογίας καθώς πλέον έφτασαν στους πέντε βαθμούς καθώς είχαν αρχίσει τη σεζόν απ' το μείον έξι.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο δίχως φάσεις για τις δυο ομάδες. Ωστόσο στο 37' οι ισορροπίες του αγώνα άλλαξαν έπειτα από μαρκάρισμα του Ελευθεριάδη στον Σούντγκρεν, τον οποίο χτύπησε με τις τάπες στο κεφάλι. Ο διαιτητής Κουμπαράκης απέβαλε τον άσο της Λαμίας που είχε μπει στο παιχνίδι ως αλλαγή στο 14' αντί του τραυματία Ρόμανιτς.

Στο 50' ο Άρης βρήκε το γκολ που ήθελε αλλά δεν είχε τρόπο για να το πετύχει στη ροή του αγώνα. Χρειάστηκε λοιπόν μια στατική φάση για να ανοίξει το σκορ. Ο Μπερτόλιο εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μπράμπετς κυριάρχησε στον αέρα και με κεφαλιά πέτυχε το 0-1.

Η Λαμία έχασε την ευκαιρία της... χρονιάς στο 61'. Ο Νούνιες σούταρε με δύναμη έξω απ' την περιοχή, η μπάλα τράνταξε το δεξί δοκάρι του Κουέστα και ο Καραμάνος αν και αμαρκάριστος μπροστά στο άδειο τέρμα... κατόρθωσε να στείλει την μπάλα ψηλά άουτ.

Λαμία: Γκαραβέλης, Σκόνδρας (79' Βύντρα), Αντέτζο, Γκόλεμιτς, Ορτέγα, Μπεχαράνο (58' Αραμπούλι), Νούνιες, Τιρόνε (58' Σαραμαντάς), Ρόμανιτς (14' Ελευθεριάδης), Καραμάνος, Μανούσος (58' Τζανδάρης).

Άρης: Κουέστα, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Τζέγκο, Ματίγια (74' Εντιαγέ), Μαντσίνι (59' Ματέο Γκαρσία), Γκάμα (74' Ιτούρμπε), Μπερτόλιο (92' Μάνος), Καμάρα.

Όλες οι ειδήσεις

Δημοσκόπηση Alco για OPEN: Μεγάλη αποδοχή της ελληνογαλλικής συμφωνίας, ανησυχία για οικονομία - Σταθερή πρωτιά της ΝΔ

Κόλιν Πάουελ: Πέθανε από κορονοϊό ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ

Ντόρα Μπακογιάννη: Ευχές για ταχεία ανάρρωση από τα πολιτικά κόμματα

Κλιματική Αλλαγή: Ποιες οι ευάλωτες πόλεις στην Ελλάδα - Πού κινδυνεύουν οι καλλιέργειες

SuperLeagueΑρηςΛαμία ΠΑΕ