Αθλητισμός|25.01.2019 20:06

ΠΑΟΚ: Προς παραμονή ο Ελ Καντουρί

Αντώνης Τσακαλέας

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί αναμένεται να παραμείνει στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη, το μεσημέρι της Παρασκευής.

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ κάλεσε τον Μαροκινό μέσο, γνωρίζοντας πως ο συνομιλητής του έχει αποφασίσει να αποδεχθεί τη πρόταση της Πάρμα.

Πρόθεση του Σαββίδη ήταν να υπογραμμίσει στον Ελ Καντουρί την επιθυμία του Ραζβάν Λουτσέσκου για την παραμονή του στο ρόστερ, σε μια κομβική χρονική στιγμή, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να βρίσκεται στο δρόμο της επίτευξης του μεγάλου στόχου που είχε εξ’ αρχής τεθεί, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Με την ολοκλήρωση της συζήτησης, αυτό που προέκυψε από το περιβάλλον του Μαροκινού μεσοεπιθετικού είναι πως «παγώνει» τις προετοιμασίες αποχώρησης, γεγονός που έχει ήδη μεταφερθεί στον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Για τον προπονητή του ΠΑΟΚ, η συγκεκριμένη είδηση φαντάζει ως η καλύτερη δυνατή, καθώς έχει πολλάκις εξηγήσει τους λόγους που δεν επιθυμεί αλλαγές στο ρόστερ στα μισά της σεζόν, πέραν των όσων είτε έχουν προαποφασιστεί (όπως αυτή του δανεισμού του Ουάρντα) είτε είναι αναπόφευκτες (όπως η εξαγορά της ρήτρας στη περίπτωση Πρίγιοβιτς). 

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Ιβάν ΣαββίδηςΠΑΟΚΟμάρ Ελ Καντουρί