Αθλητισμός|23.10.2021 20:20

Ατρόμητος - Ιωνικός 0-2: Με ηγέτες Τουράμ και Άοσμαν πέρασε απ' το Περιστέρι

Newsroom

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε ο Ιωνικός στο Περιστέρι. Η ομάδα της Νίκαιας που επέστρεψε έπειτα από 14 χρόνια στη Super League δείχνει ότι ήρθε για να μείνει στην κατηγορία. Το επιβεβαίωσε και με τη μεγάλη νίκη με 2-0 στην έδρα του Ατρομήτου, που παραπαίει καθώς έπειτα από επτά αγωνιστικές παραμένει δίχως νίκη και με μόλις δύο βαθμούς.

Σούπερ Τουράμ και Άοσμαν

Στο 23' ο εξαιρετικός Άοσμαν έγινε κάτοχος της μπάλας, πάτησε περιοχή, απέφυγε τον Παπαδόπουλο και γύρισε παράλληλα προς τον Τουράμ, ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πίριτς και έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Στο 48' ο Ατρόμητος πλησίασε το γκολ αλλά η κεφαλιά του Παπαδόπουλου δεν βρήκε στόχο.

Ο Ιωνικός καθάρισε οριστικά το παιχνίδι στο 65', οπότε οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Ο Τουράμ πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή, γύρισε προς τον Άοσμαν, ο οποίος με ένα καταπληκτικό σουτ έξω απ' την περιοχή έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Πίριτς για το 0-2. Όσο κι αν προσπάθησε ο Ατρόμητος, δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα και δεν απέφυγε μια ήττα που τον βύθισε ακόμη περισσότερο. 

Ατρόμητος: Πίριτς, Καστελάνο, Βασιλαντωνόπουλος (74' Κυβρακίδης), Γκαλβάο (46' Σπιριντόνοβιτς), Παπαδόπουλος, Χατζηισαϊας, Ντένιτς, Σάλομον, Κλωναρίδης (62' Πισάνο), Μπεντινέλι (74' Kωτσόπουλος), Κουλούρης. 

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Βαφέας, Γκοτσούλιας, Βαλεριάνος, Μύγας, Ρομάο, Άοσμαν (66' Μπάσα), Ντάλσιο, Καμπράλ (90' Λουάν), Τουράμ (83' Κιάκος), Ματσούκας (66' Μάναλης). 

Όλες οι ειδήσεις

Κορονοϊός: 3.199 νέα κρούσματα, 43 θάνατοι, 353 διασωληνωμένοι

Πέραμα: Συνελήφθησαν 7 αστυνομικοί για ανθρωποκτονία - Αναζητείται ο τρίτος κακοποιός

Σεισμοί: Χωρίς προσεισμικό έλεγχο πάνω από 1 στα 3 δημόσια κτίρια

Κορονοϊός: Αντικείμενα ανθρώπων που «έφυγαν» στα αζήτητα - Bέρες και σημειώματα περιμένουν

Ερντογάν: Εντολή να κηρυχθούν persona non grata οι 10 πρέσβεις που ζήτησαν την αποφυλάκιση Καβαλά

SuperLeagueΙωνικός ΝικαίαςΑτρόμητος