Αθλητισμός|24.10.2021 12:56

Salma Hayek: Επιστρατεύτηκε για να πάει ο Άλβαρες από τον Άγιαξ στη Ρεν

Newsroom

Η Σάλμα Χάγιεκ (Salma Hayek) φαίνεται ότι έχει ενεργό ρόλο στη γαλλική Ρεν, βοηθώντας ακόμη και σε προσπάθειες για μετεγγραφές της ομάδας, που ανήκει στο ζάμπλουτο σύζυγό της, Φρανσουά Πινό. Η διάσημη Μεξικάνα ηθοποιός χρησιμοποιεί το… ταπεραμέντο της για να πείσει ποδοσφαιριστές να «μετακομίσουν» στην ομάδα του άντρα της, χωρίς πάντως απόλυτη επιτυχία, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Έντσον Άλβαρες (Edson Álvarez) του Άγιαξ.

Ο Μεξικανός αμυντικός είπε στην ολλανδική εφημερίδα «Τelegraaf», ότι η Χάγιεκ του τηλεφώνησε για να πάει στη Ρεν, αλλά παρότι κολακεύτηκε, αποφάσισε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον «Αίαντα». «Με κάλεσε και προσπάθησε να με πείσει να πάω στη Γαλλία. Το τηλεφώνημα της Σάλμα Χάγιεκ με εξέπληξε και με κολάκευσε, αλλά ήμουν σίγουρος για την απόφασή μου να μείνω στον Άγιαξ και της το εξήγησα.

T

Είναι πολύ σπουδαία και διάσημη ηθοποιός σε όλο τον κόσμο λόγω των ταινιών της στο Χόλιγουντ, είναι τεράστια σταρ και την έχω πολύ ψηλά. Αποτελεί παράδειγμα για όλους τους Μεξικανούς γιατί πάλεψε για να βρίσκεται εκεί που είναι σήμερα», ανέφερε ο Άλβαρες.

T

Ο Αλβάρεζ προέρχεται την Κλουμπ Αμέρικα του Μεξικού, στην οποία έκανε ντεμπούτο σε ηλικία 19 ετών. Έπαιξε πάνω από 100 παιχνίδια για τη συγκεκριμένη ομάδα, πριν μετακομίσει στην Ολλανδία και τον Άγιαξ για 15 εκατομμύρια ευρώ λίγο πριν από δύο χρόνια.

Όλες οι ειδήσεις

Πέραμα: Το χρονικό της αιματηρής καταδίωξης, τα ερωτήματα για τους αστυνομικούς και η παρέμβαση Θεοδωρικάκου

Γιάννης Οικονόμου στο ethnos.gr: Ο ΣΥΡΙΖΑ ασκεί αντιπολίτευση με χαρακτηριστικά περασμένου αιώνα

Οι ξεχασμένοι των Γρεβενών - Ένα ντοκιμαντέρ του ΕθνοςTv

Πανελλήνιες 2022: Πώς θα υπολογίζονται τα μόρια για Στρατιωτικές Σχολές, Πυροσβεστική, Λιμενικό και Αστυνομία - Παραδείγματα

Alec Baldwin: Στο μικροσκόπιο η παραγωγή της ταινίας Rust – Κενά ασφαλείας και αποχωρήσεις λόγω συνθηκών εργασίας

ΑγιαξΣάλμα ΧάγιεκΡεν - Rennais FCποδόσφαιρο