Αθλητισμός|24.10.2021 18:28

Άρης - Παναιτωλικός 5-1: Εκρηκτικός στο Κλ. Βικελίδης

Newsroom

Σαρωτικός ήταν ο Άρης στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έπιασε εξαιρετική απόδοση και επικράτησε με 5-1 για την 7η αγωνιστική της Super League. Οι Κίτρινοι που άρχισαν τη σεζόν με -6 λόγω τιμωρίας πλέον βελτίωσαν αισθητά τη θέση τους και επέστρεψαν στη μάχη για την είσοδο στα πλέι οφ καθώς απέχουν μόλις έναν βαθμό απ' την εξάδα.

Πετούσε φωτιές ο Άρης

Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να απειλήσει με τον Μόρσεϊ και τον Τσιγγάρα στο πρώτο τέταρτο του ματς αλλά ο Άρης βρήκε το πρώτο γκολ στο παιχνίδι από το σημείο του πέναλτι. Ο Λούι ανέτρεψε τον Μπερτόλιο εντός περιοχής και ο Καμαρά ευστόχησε από την άσπρη βούλα γράφοντας το 1-0. Κι ύστερα ακολούθησε ομοβροντία από γκολ απ' τους γηπεδούχους.

Στο 35' ο Μπερτόλιο άλλαξε ωραία την μπάλα με τον Καμαρά και με εξαιρετικό πλασέ πέτυχε το 2-0, ενώ στο 37' ο Καμαρά και πάλι είδε την κίνηση του Σούντγκρεν, του πάσαρε την μπάλα και ο Σουηδός με ωραίο σουτ έγραψε το 3-0. Προτού κλείσει το ημίχρονο ο Άρης πέτυχε και τέταρτο γκολ και πάλι με εκτέλεση πέναλτι. Στο 44' ο Μπελεβώνης ανέτρεψε τον Μπερτόλιο και ο Μπρούνο Γκάμα ήταν εύστοχος διαμορφώνοντας το 4-0.

Ο Άρης συνέχισε με το πόδι στο... γκάζι και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 52' ο Γκάμα εκτέλεσε κόρνερ και ο Εντιαγέ εκμεταλλευόμενος την αμυντική αδράνεια των παικτών του Παναιτωλικού έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 5-0. Το μόνο που πέτυχε ο Παναιτωλικός ήταν το γκολ της τιμής στο 67' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βέργου, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Οι Θεσσαλονικείς πάντως είχαν την ευκαιρία και για έκτο γκολ αλλά ο Ιτούρμπε αστόχησε σε πέναλτι στο 80' καθώς ο Μελίσσας απέκρουσε. 

Άρης: Κουέστα, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Τζέγκο, Εντιαγέ (59' Σάσα), Μπερτόλιο (59' Ιτούρμπε), Γκάμα (59' Μαντσίνι), Ματέο Γκαρσία (82' Ματίγια), Καμαρά (82' Μάνος).

Παναιτωλικός: Μελίσσας, Αντούνες, Βαρόνε (22' Μπελεβώνης), Λούι (46' Αποστολάκης), Κορνέλιους, Φλόρες, Μόρσεϊ, Τσιγγάρας, Μάλης (88' Μπακαδήμας), Ντουάρτε, Βέργος (70' Καρέλης).

ΑρηςΠαναιτωλικόςSuperLeague