Αθλητισμός|26.01.2019 20:36

ΠΑΟ: Μέσα ο Κουρμπέλης, σκέψη για «Κούλι» στα στόπερ!

Κώστας Γουλής

Οι ενοχλήσεις του Δημήτρη Κουρμπέλη στο αριστερό γόνατο, μετά και την κυπελλική ρεβάνς με τη Λαμία, δεν ήταν έντονες, δείχνοντας πως η θεραπευτική αγωγή που ακολούθησε το τελευταίο διάστημα είχε αποτέλεσμα κι ως εκ τούτου ο Γιώργος Δώνης τον συμπεριέλαβε στην αποστολή του κυριακάτικου (27 Ιανουαρίου) αγώνα με την ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ, όπου ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά από ένα απόλυτα «αναιμικό» ξεκίνημα στο 2019.

Το βασικό αγωνιστικό πρόβλημα για τον 49χρονο τεχνικό -πέραν της «τραυματισμένης» ψυχολογίας των παικτών του μετά τον αποκλεισμό από τη Λαμία και τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα- ακούει στο όνομα του Δημήτρη Κολοβέτσιου. Ο κορυφαίος αμυντικός των «πράσινων» στην εφετινή σεζόν έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του και το ζητούμενο για τον Δώνη είναι ο αντικαταστάτης του, δεδομένου πως δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στον Αχιλλέα Πούγγουρα, ο οποίος μόλις το Σάββατο μπήκε σε φουλ προπονητικό πρόγραμμα, έπειτα από 2,5 εβδομάδες απουσίας.

Μία απ’ τις σκέψεις του προπονητή των «πράσινων» είναι να χρησιμοποιήσει ως κεντρικό αμυντικό τον Κουλιμπαλί, είτε σε τετράδα (με τον Μαυρομμάτη αριστερό στόπερ), είτε σε τριάδα με τον Παντελάκη κεντρικό στόπερ (υπάρχει κι ένα άλλο σενάριο με πιθανή «οπισθοχώρηση» του Κουρμπέλη στην άμυνα).

Πλην του τιμωρημένου Κολοβέτσιου, ο Δώνης άφησε εκτός και τους Οικονόμου (δεύτερο συνεχόμενο ματς), Καμπετσή, ενώ αντίθετα επανέφερε στην αποστολή τους Μουνιέ και Αλτμαν. Αναλυτικά οι 20 παίκτες που επέλεξε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ είναι οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κουλιμπαλί, Παντελάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Τζανδάρης, Στάικος, Δώνης, Κάτσε, Μουνιέ, Μπουζούκης, Άλτμαν, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Βέργος, Μακέντα.

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

ΠαναθηναϊκόςΟΑΚΑΑΕΛ