Αθλητισμός|01.11.2021 21:45

Ο Βόλος στέρησε το τρίποντο απ' τον Ιωνικό με... καραμπόλα στο 86'

Newsroom

Ο Ιωνικός κρατούσε στα χέρια του μια πολύτιμη νίκη μέχρι το 86' αλλά ο Βόλος του πήρε την... μπουκιά μέσα απ' το στόμα χάρη σε γκολ του Ορόζ που προέκυψε από καραμπόλα. Οι δυο ομάδες έμειναν στο 1-1 σε ένα χορταστικό ματς στο κλείσιμο της αυλαίας της 8ης αγωνιστικής της Super League.

Το παιχνίδι είχε εξαρχής γρήγορο ρυθμό με τις δυο ομάδες να παίζουν ανοιχτά αναζητώντας το γκολ. Το ημίχρονο ωστόσο ολοκληρώθηκε δίχως να επιτευχθεί κάποιο γκολ παρά τις ευκαιρίες και των δύο. Τελικά, ο Ιωνικός ήταν η ομάδα που κατόρθωσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 52'. Ο Αοσμάν εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά και ο Βαφέας, αφού επικράτησε στην προσωπική μονομαχία με τον Γκρίλο, με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-0.

Ο Βόλος μόλις δέχθηκε το γκολ ανέβασε ταχύτητα, έγινε πιο πιεστικός και έφτασε στο γκολ της ισοφάρισης (1-1) στο 86' με τον Ορόζ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, αφού προηγουμένως μεσολάβησε το κεφάλι του Ρομάο, ο οποίος προσπάθησε να απομακρύνει αλλά άλλαξε πορεία στην μπάλα που κατέληξε στο δοκάρι και στα δίχτυα.

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Βαφέας, Μύγας, Ρομαό, Βαλεριάνος, Γκοτσούλιας, Ντάλσιο, Αοσμάν (82' Μπάσα), Ματσούκας (53' Μάναλης), Καμπράλ (83' Κιάκος), Τουράμ.

Βόλος: Κότνικ, Ρομέρο, Γκρίλο, Ρίνερ (83' Τερεζίου), Τσοκάνης, Μπαριέντος, Νίνης (65' Βοϊτκόβσκι), Ρεγκατέν, Μπαρτόλο, Ροσέρο (54' Ορόζ), Φαν Βέερτ.

ΙωνικόςΒόλος ΝΠΣSuperLeague