Αθλητισμός|04.11.2021 21:26

Euroleague: Διασυρμός του Παναθηναϊκού απ' τον Ερυθρό Αστέρα

Newsroom

Ομάδα χωρίς αρχή, μέση, τέλος ήταν ο Παναθηναϊκός με αποτέλεσμα να χάσει με 33 πόντους διαφορά από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι (81-48) για την Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός (2-6 ρεκόρ) έμοιαζε να μην ταξίδεψε ποτέ στο Βελιγράδι και η κάκιστη εμφάνισή του έφερε μια πολύ βαριά ήττα από τον αποφασισμένο και συγκεντρωμένο Ερυθρό Αστέρα (3-5 ρεκόρ), που μυρίστηκε «αίμα» και... δάγκωσε. Στην έδρα των «ερυθρόλευκων» οι «πράσινοι» δεν έκαναν τίποτα σωστά και «έγραψαν» μία από τις χειρότερες εμφανίσεις των τελευταίων ετών στην Euroleague. Επί της ουσίας, δεν μπήκαν ποτέ στο παιχνίδι και είδαν μέχρι και την second unit των γηπεδούχων να κυριαρχεί πλήρως.

Έλλειψη συγκέντρωσης, κακές τοποθετήσεις στην άμυνα, μεγάλη αστοχία πίσω από τα 6,75μ., αμέτρητα λάθη και χαμένα ριμπάουντ συνέθεσαν ένα σκηνικό που ώθησε την ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς σε έναν επιβλητικό... περίπατο.

Ο Χάουαρντ Σαντ Ρος (10π., 3ρ.) και ο Ντάριλ Μέικον (15π., αλλά και 5λ.) είχαν μικρές εκλάμψεις στην επίθεση, αλλά αυτές δεν σήμαιναν τίποτα στην τελική ανάλυση του παιχνιδιού. Άπαντες ήταν... αλλού στην άμυνα, οι ηγέτες των Σέρβων έκαναν ό,τι ήθελαν (18π. ο Νέιτ Ουόλτερς) και όσο περνούσε η ώρα, τόσο πιο πολύ φαινόταν πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει καμία λύση για να κατεβάσει τη διαφορά. Οι «πράσινοι» όχι μόνο δεν ήταν ανταγωνιστικοί, αλλά άφησαν τους αντιπάλους τους να «χτίσουν»... ασύλληπτες διαφορές (30+ πόντων).

ΠαναθηναϊκόςΕρυθρός ΑστέραςEuroleague