Αθλητισμός|27.01.2019 19:28

Super League: Προελαύνει ο ΠΑΟΚ - Τεσσάρα στον ΟΦΗ με σούπερ Άκπομ

Μιχάλης Παπαδάκος

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα, ο ΠΑΟΚ υπερκέρασε και το εμπόδιο του ΟΦΗ με 4-0 και συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του προς τον τίτλο.

Ο «δικέφαλος του βορρά» σημείωσε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, βάζοντας τις βάσεις για την εύκολη όπως αποδείχθηκε επικράτηση επί των Κρητικών κι έφτασε στους 47 βαθμούς έπειτα από 17 αγώνες.

Το σκορ άνοιξε στο 24 ο Λέο Μάτος, σημειώνοντας το δεύτερο τέρμα του στο πρωτάθλημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι και το πρώτο γκολ ήρθε απέναντι στους Ομιλήτες στο ματς μεταξύ των δύο ομάδων στον α’ γύρο στο «Γεντί Κουλέ».

Το 2-0 ήρθε από τον Άκπομ, με τον Άγγλο άσο να βρίσκει δίχτυα στο 35’ με προβολή ύστερα από σέντρα του Βιεϊρίνια. Ο υψηλόσωμος φορ, στο 65’ έγινε δημιουργός, δίνοντας ασίστ στον Ζαμπά για το 3-0.

Ο Άγγλος πραγματοποίησε μακράν την καλύτερή του εμφάνιση με την φανέλα του «δικέφαλου» και την επισφράγισε με φοβερό γκολ, το δεύτερο στο ματς, με πλασέ στην κίνηση στο 80ο λεπτό.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Σάχοφ, Μαουρίσιο (73’ Κάνιας), Ζαμπά, Μπίσεσβαρ (67’ Πέλκας), Ελ Καντουρί (81’ Σβιντέρσκι), Ακπόμ

ΟΦΗ: Στρέζος, Μπράουν, Ποτουρίδης, Παπάζογλου, Γιαννούλης, Νάστος (80’ Οικονόμου), Μεγιάδο, Νέιρα, Σάσι (62’ Ντίνας), Κοροβέσης, Βουό (68’ Γιακουμάκης)

Τσούμπα ΑκπόμSuper League 1ΟΦΗΠΑΟΚ