Αθλητισμός|27.01.2019 21:44

Super League: Η βαθμολογία μετά την 18η αγωνιστική

Μιχάλης Παπαδάκος

Αμετάβλητη παρέμεινε η βαθμολογική διαφορά στο «ασόδυο» του πίνακα, με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί το +8 από τον Ολυμπιακό, που ακολουθεί κατά πόδας τον «δικέφαλο του βορρά» κι ελπίζει ακόμα σε ανατροπή του σκηνικού στις εναπομείνασες αγωνιστικές.

Ο ΠΑΟΚ σκόρπισε τον ΟΦΗ με 4-0 στην Τούμπα με σούπερ Άκπομ, ενώ ο Ολυμπιακός με δίδυμο-φωτιά Φορτούνη-Λάζαρου πέρασε με χαρακτηριστική άνεση από την Τρίπολη επικρατώντας 2-0 του τοπικού Αστέρα.

Από την άλλη, η ΑΕΚ αύξησε τη διαφορά από τον τέταρτο Ατρόμητο, καθώς πέρασε νικηφόρα από τη Νέα Σμύρνη επικρατώντας 2-0 του Πανιωνίου, ενώ οι Περιστεριώτες, που διανύουν περίοδο ντεφορμαρίσματος, ηττήθηκαν 1-2 στη Λαμία από την ομώνυμη ομάδα. Ετσι, η διαφορά της Ένωσης από τον Ατρόμητο αυξήθηκε στους τέσσερις βαθμούς.

Παναθηναϊκός και Ξάνθη συνεχίζουν να μοιράζονται την 5η θέση, με τους «πράσινους» να υπερτερούν στην ισοβαθμία, ενώ στην «ουρά», ο Λεβαδειακός ξεμάκρυνε από τον Απόλλωνα νικώντας τον Αρη με 1-0 και πλέον είναι στο +6 από την ομάδα της Ριζούπολης, που είναι με το... ενάμισι πόδι στην Football League.

Η βαθμολογία της Super League
ΑρηςSuper League 1ΑΕΚΠΑΟΚΟλυμπιακόςΑΕΛ