Αθλητισμός|07.11.2021 16:58

Super League: Πέρασε απ' την Τρίπολη η Λαμία με αυτογκόλ του Αστέρα

Newsroom

Η Λαμία είχε... αστέρι στην Τρίπολη, όπου νίκησε με 1-0 τον Αστέρα χάρη σε ένα αυτογκόλ του Ρούμπεν Γκαρθία. Η ομάδα της Φθιώτιδας δεν ήταν καλύτερη απ' τους γηπεδούχους αλλά είχε ουσία στο παιχνίδι της, ήταν αποτελεσματική στην ανασταλτική λειτουργία, κράτησε το μηδέν και πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο που την απομάκρυνε από την ουρά της βαθμολογίας της Super League.

Η Λαμία ευτύχησε να ανοίξει το σκορ δίχως να έχει τελική προσπάθεια στο πρώτο ημίχρονο! Στο 27' ο Καραμάνος άνοιξε το παιχνίδι για τον Προβυδάκη στα πλάγια, εκείνος έκανε την παράλληλη μπαλιά στην καρδιά της άμυνας του Αστέρα. Εκεί μολονότι ο Τιρόνε έκανε «τσαφ» και δεν βρήκε την μπάλα, ο Γκαρθία ξεγελάστηκε, η μπάλα χτύπησε στο πόδι του και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του διαμορφώνοντας το 0-1.

Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε τα ηνία του ματς, προσπάθησε να βρει το γκολ της ισοφάρισης, έχασε ευκαιρίες αλλά λίγο η Γκαραβέλης, λίγο η αστοχία των παικτών της αρκαδικής ομάδας, διατήρησαν μέχρι τέλους το 0-1.

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής, Γκαρθία (46' Καρμόνα), Άλβαρες (46' Ιγκλέσιας), Ατιένθα (84' Ροντρίγκο Γκόμεθ), Καστάνιο, Σανταφέ (68' Τιλίκα), Βαλιέντε, Ριέρα, Σίτο, Σονί, Μπενίτο (68' Κρέσπι).

Λαμία: Γκαραβέλης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαζουλουξής, Προβυδάκης, Ορτέγκα, Μπεχαράνο, Γκέντσογλου (76' Τζανδάρης), Τιρόνε (76' Ελευθεριάδης), Καραμάνος (67' Σκόνδρας), Αραμπούλι (84' Τσούκαλος).

Αστέρας ΤρίποληςSuperLeagueΛαμία ΠΑΕ