Αθλητισμός|10.11.2021 23:36

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αποκάλυψε το όνομα του δευτερότοκου γιου του και προχωρά σε κοινωνική δράση

Newsroom

Το όνομα του δευτερότοκου γιου του αποκάλυψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος με αφορμή τη βάφτιση και το ευχάριστο γεγονός, άρχισε ακόμη μια αξιέπαινη προσπάθεια δείχνοντας για πολλοστή φορά το κοινωνικό του πρόσωπο.

Και το όνομα αυτού «Μάβερικ Σάι», όπως ανέφερε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε μήνυμά του στο Instagram, όπου κάλεσε τους ακόλουθούς του να βοηθήσουν προκειμένου να συγκεντρωθούν πάνες για οικογένειες που έχουν ανάγκη. Ζήτησε από τους followers να ακολουθήσουν τόσο τον λογαριασμό της συντρόφου του, Μαράια Ριντλσπρίγκερ, όσο και το προφίλ «Milwaukee Diaper Mission», προκειμένου να ενισχύσουν τη δράση.

«Γιορτάστε μαζί μας την γέννηση του δεύτερου γιου μας, του Μάβερικ Σάι Αντετοκούνμπο και προσφέρετε στην κοινότητα, που τόση σημασία έχει για την οικογένειά μας. Το Maverick's Diaper Mission θα γίνει 14-21 Νοέμβρη. Ακολουθήστε μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την καταπολέμηση της ανάγκης για πάνες» έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για το μικρό αδελφάκι του πρωτότοκου, Λίαμ Τσάρλς.

Γιάννης ΑντετοκούνμποΜιλγουόκι Μπακςοικογένεια ΑντετοκούνμποNBA