Αθλητισμός|11.11.2021 07:45

Έσπασαν το αυτοκίνητο δικαστή της ΕΠΟ - «Καταδικάζουμε τις μεθόδους μαφίας» η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας

Newsroom

Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν λέει να γλιτώσει από μαφιόζικες συμπεριφορές και μεθόδους. Μέλος του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ βρήκε σπασμένο το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι του μετά από επίθεση αγνώστων. Το περιστατικό έχει καταγραφεί απ' την αστυνομία καθώς ο ανώτατος δικαστικός έδωσε κατάθεση στο Α.Τ. Ψυχικού.

Αξίζει πάντως να τονιστεί, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ότι κοντά στο σημείο της επίθεσης υπάρχουν πολλές κάμερες ασφαλείας, οι οποίες ενδεχομένως θα δώσουν απαντήσεις σχετικά με τους δράστες της επίθεσης.

ΕΠΟ: «Μέθοδοι Μαφίας»

Λίγο αργότερα η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά, καταδικάζοντας το επεισόδιο και κάνοντας λόγο για μεθόδους μαφίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας αναφέρει τα εξής: 

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει την αποδοκιμασία και τον αποτροπιασμό της για την καταγγελθείσα επίθεση στο όχημα μέλους του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών και του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ.

Εν όψει της ολοκλήρωσης της αστυνομικής έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει επίσης την έκπληξή της για την προσπάθεια συγκεκριμένων ΜΜΕ να συνδέσουν τη συγκεκριμένη επίθεση τόσο με υποθέσεις που πρόκειται να εξεταστούν στο ΔΔΠ όσο και με το Ελληνικό Ποδόσφαιρο συνολικά.

Καταδικάζουμε μετά βδελυγμίας μεθόδους μαφίας εις βάρος δικαστικών λειτουργών, αλλά και την τεχνητή προσπάθεια εμπλοκής του ποδοσφαίρου σε παρακρατικές μεθόδους.

Η Αστυνομία θα φωτίσει όλες τις πτυχές της υπόθεσης μετά την έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη, κατά συνέπεια όσοι επενδύουν επικοινωνιακά στην αποσταθεροποίηση των θεσμών του Ελληνικού Ποδοσφαίρου μέσω αυτών των γεγονότων ας περιμένουν γιατί θα εκτεθούν και πάλι».