Αθλητισμός|15.11.2021 19:32

Περίεργη εμπλοκή Αμπιντάλ στην υπόθεση του ξυλοδαρμού της παίκτριας της Παρί Σεν Ζερμέν!

Newsroom

Περίεργη και απροσδόκητη τροπή παίρνει η υπόθεση ξυλοδαρμού της παίκτριας της Παρί Σεν Ζερμέν, Κεϊρά Χαμραουί καθώς δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας Le Monde εμπλέκει (και) τον άλλοτε αμυντικού της Μπαρτσελόνα και του Ολυμπιακού, Ερίκ Αμπιντάλ αλλά και τη σύζυγό του, οι οποίοι ενδέχεται να κληθούν απ' τις αρχές για να καταθέσουν.

Η συμπαίκτρια τής Χαμραουί, Αμινάτα Ντιαλό, η οποία είχε κρατηθεί για αρκετές ώρες απ' την αστυνομία προτού αφεθεί ελεύθερη χωρίς να απαγγελθούν κατηγορίες, αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει εμπλοκή στην υπόθεση που πλέον περιπλέκεται αρκετά. Τότε μάλιστα τα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου «έδειχναν» την Ντιαλό ως ηθική αυτουργό της επίθεσης προκειμένου να κερδίσει μια θέση στην ενδεκάδα, κάτι όμως που δεν επιβεβαιώνεται επί του παρόντος. Η Γαλλίδα εισαγγελέας Μαριβόν Καγιμπότ επιβεβαίωσε ότι τόσο ο Ερίκ Αμπιντάλ όσο και η σύζυγος του Χαγέτ Αμπιντάλ «θα κληθούν σύντομα για να καταθέσουν» για την υπόθεση που ενδέχεται να έχει και ερωτικό υπόβαθρο σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα.

Η Le Monde γράφει ότι το τσιπ του τηλεφώνου της διεθνούς Γαλλίδας μέσου είναι δηλωμένο στο όνομα του Ερίκ Αμπιντάλ, του πρώην αθλητικού διευθυντή της Μπαρτσελόνα, με τον οποίο συνυπήρξε στους Καταλανούς όταν εκείνη αγωνιζόταν με τους Μπλαουγκράνα. Μάλιστα, η εξέταση του τσιπ έδειξε, σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομίας, ότι οι δυο τους είχαν τηλεφωνική επικοινωνία έπειτα από το συμβάν, το βράδυ της 4ης προς 5η Νοεμβρίου.

Παράλληλα, στις καταθέσεις της Χαμραουί και της Ντιαλό αναφορικά με την επίθεση που δέχθηκε η πρώτη την ώρα που οι δυο τους επέστρεφαν από κοινή έξοδο και επέβαιναν στο ίδιο όχημα, οι δύο άντρες που χτύπησαν τη Χαμραουί με σιδηρολοστούς στα πόδια και στα χέρια, φέρονται να της είπαν «σου αρέσει να κοιμάσαι με παντρεμένους;»!

Ακόμη, όπως κατέθεσε η Ντιαλό, λίγες ημέρες πριν από την επίθεση, φέρεται να δέχθηκε τηλεφώνημα από έναν πρώην σύντροφο της Χαμραουί από την εποχή που αγωνιζόταν στην Μπαρτσελόνα (2018-21), και ο οποίος φέρεται να της είπε ότι το θύμα «του κατέστρεψε την ζωή».

Παρί Σεν Ζερμένγυναικείο ποδόσφαιροΕρίκ ΑμπιντάλΚεϊρά Χαμραουί