Αθλητισμός|16.11.2021 22:41

Ατρόμητος: Με κορονοϊό ο Παράσχος κι άλλα δύο προπονητικά μέλη - Ζητάει αναβολή με ΠΑΟΚ

Newsroom

Τρία κρούσματα κορονοϊού ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος μετά τους καθιερωμένους ελέγχους που διενεργούνται στις ομάδες της Super League βάσει πρωτοκόλλου. Πρόκειται για τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Παράσχο κι άλλους δύο στενούς συνεργάτες του, τους Παναγιώτη Γκουτσίδης  και Γιώργο Πήδουλα. Μάλιστα η ομάδα του Περιστερίου θα αιτηθεί στην διοργανώτρια αρχή να αναβληθεί το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι την Κυριακή 21 Νοεμβρίου (19.30).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρομήτου: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι στους καθιερωμένους ελέγχους που διενεργούνται για τον COVID-19 διαπιστώθηκαν τρία κρούσματα κορωνοϊού και όλα αφορούν μέλη του τεχνικού. Συγκεκριμένα, θετικοί εντοπίστηκαν ο προπονητής της ομάδας μας, Γιώργος Παράσχος, ο άμεσος βοηθός του, Παναγιώτης Γκουτσίδης και ο γυμναστής, Γιώργος Πήδουλας και ως εκ τούτου ακολουθώντας κατά γράμμα το πρωτόκολλο οι νοσούντες έχουν ήδη τεθεί σε καραντίνα.

Κατόπιν αυτών των εξελίξεων, η ΠΑΕ Ατρόμητος θα αιτηθεί από τη διοργανώτρια Αρχή αναβολή της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League, που είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Κυριακή (21/11, 19:30) στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου».

Τι αναφέρει ο κανονισμός

Πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι Ατρόμητος και ΠΑΟΚ ήρθαν σε επικοινωνία και ενδεχομένως αν ήταν στο χέρι τους να συναινούσαν οι φιλοξενούμενοι στην αναβολή που αιτείται η ομάδα του Περιστερίου. Ωστόσο από τους κανονισμούς δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο. Συγκεκριμένα, απαιτείται να υπάρχουν επτά θετικά κρούσματα ποδοσφαιριστών, και μόνο ποδοσφαιριστών, στα δυο τελευταία τεστ που γίνονται Παρασκευή και Σάββατο.

Αν μη τι άλλο παράλογος κανονισμός αλλά έτσι έχει επικαιροποιηθεί εσχάτως και έχει τεθεί σε ισχύ από την έναρξη του πρωταθλήματος. Οπότε είτε θέλουν είτε όχι οι δυο ομάδες, η πιθανότητα αναβολής με τα σημερινά δεδομένα είναι μηδαμινή.

SuperLeagueΚορονοϊόςΑτρόμητοςΓιώργος ΠαράσχοςΠΑΟΚ