Εθνική μπάσκετ: Με Καββαδά, Κασελάκη και Λούντζη οι κλήσεις του Μανωλόπουλου
NewsroomΟ ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής μπάσκετ, Σωτήρης Μανωλόπουλος, κάλεσε 16 παίκτες στην προετοιμασία ενόψει των δύο πρώτων αγώνων με τη Μεγάλη Βρετανία (25/11) στο Νιούκαστλ και τη Λευκορωσία (28/11) στη Θεσσαλονίκη για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.
Για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια, κλήθηκαν στην προετοιμασία για τα «παράθυρα» μεσούσης της σεζόν, παίκτες από τις δύο ελληνικές ομάδες που συμμετέχουν στη Euroleague, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Οι Βασίλης Καββαδάς και Λεωνίδας Κασελάκης από τον Παναθηναϊκό και ο Μιχάλης Λούντζης από τον Ολυμπιακό βρίσκονται μεταξύ των εκλεκτών του κόουτς Μανωλόπουλου.
Νέα πρόσωπα είναι επίσης ο Κωστής Γόντικας του Ιωνικού Νικαίας και ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης της Λιετκαμπέλις. Η πρώτη προπόνηση θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα (22/11) στο ΟΑΚΑ, ενώ η αναχώρηση για τη Μεγάλη Βρετανία είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Τετάρτης (24/11) και η επιστροφή στη Θεσσαλονίκη για το πρωί της Παρασκευής (26/11).
Η αποστολή της Εθνικής
Οι 16 παίκτες που κλήθηκαν στην προετοιμασία της εθνικής ανδρών είναι οι εξής:
Βασίλης Καββαδάς (Παναθηναϊκός)
Δημήτρης Αγραβάνης (Προμηθέας)
Δημήτρης Κατσίβελης (Περιστέρι)
Χάρης Γιαννόπουλος (Προμηθέας)
Λεωνίδας Κασελάκης (Παναθηναϊκός)
Λίνος Χρυσικόπουλος (Περιστέρι)
Χρήστος Σαλούστρος (Περιστέρι)
Νίκος Γκίκας (Προμηθέας)
Μιχάλης Λούντζης (Ολυμπιακός)
Νίκος Ρογκαβόπουλος (Προμηθέας)
Βασίλης Μουράτος (Λαύριο)
Νίκος Χουγκάζ (Ιωνικός)
Δημήτρης Κακλαμανάκης (Λαύριο)
Γιάννης Κουζέλογλου (Ηρακλής)
Κώστας Γόντικας (Ιωνικός)
Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (Λιετκαμπέλις)
- Αποκαρδιωτικές εικόνες Πόρτο Γερμενό: Σπίτια έγιναν στάχτη, χωρίς ρεύμα και νερό η περιοχή - Αυτοψία ethnos.gr
- Πόρτο Γερμενό: Οι στιγμές στην πύρινη κόλαση μέσα από την κάμερα του ethnos.gr - Από τη νυχτερινή μάχη, στην αποκαρδιωτική επόμενη μέρα
- Ένας νεκρός και ένας τραυματίας σε σφοδρή ανατροπή φορτηγών στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας
- Οπισθοχώρηση Ινφαντίνο: Η FIFA αποσύρει το σχέδιο πώλησης μεριδίου του Μουντιάλ μετά την απειλή μποϊκοτάζ από την UEFA