Αθλητισμός|21.11.2021 19:18

Super League: Πρώτη νίκη στο Αγρίνιο για Παναιτωλικό με «κεραυνό» του Φλόρες!

Newsroom

Ένα καταπληκτικό γκολ του Φλόρες έβαλε τέλος στην κακοδαιμονία του Παναιτωλικού που αγνοούσε τη νίκη από τη δεύτερη αγωνιστική. Η ομάδα του Αγρινίου, δύο μήνες μετά το «διπλό» στο Περιστέρι επί του Ατρομήτου, πανηγύρισε την πρώτη εντός έδρας νίκη με 1-0 επί του Απόλλωνα, τον οποίο προσπέρασε στη βαθμολογία.

Το πρώτο ημίχρονο άρχισε ισορροπημένα με τις δυο ομάδες να έχουν από μια καλή στιγμή αλλά ο Απόλλων ανέβασε την απόδοσή του προς το φινάλε του 45λεπτου έχοντας δοκάρι με τον Παμλίδη στο 40' κι ευκαιρία με τον Ιωαννίδη στις καθυστερήσεις. 

Στο β' ημίχρονο ο Παναιτωλικός ανέβασε την απόδοσή του κι αφού έκανε τρεις τελικές σε ένα λεπτό με αποκορύφωμα την ευκαιρία του Μπαρμπόσα που νικήθηκε απ' τον Κότσαρη, βρήκε το γκολ που έψαχνε στο 65'. Ο Μόρσεϊ απέφυγε έναν αντίπαλο, έκανε το γύρισμα εκεί όπου οι αμυντικοί του Απόλλωνα δεν καθάρισαν τη φάση. Η μπάλα κατέληξε στο ύψος της μεγάλης περιοχής όπου ο Φλόρες έπιασε ένα καταπληκτικό σουτ στον αέρα στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Παναιτωλικός: Μελίσσας, Αποστολάκης, Χουχούμης, Μαλής, Κορνέλιους, Αντούνες, Ντουάρτε, Φλόρες, Μόρσεϊ, Μπαρμπόσα (81' Λούι), Καρέλης (81' Μεντόσα).

Απόλλων: Κότσαρης, Ντεντάκης, Μπρούνο Άλβες, Τουτουαρίμα (52' Ματέι), Μπαξεβανίδης, Φατιόν (82' Ντάουντα), Κάστρο, Παμλίδης, Μαρτίνες (59' Σλίβκα), Τσιλούλης (82' Φαν Λα Πάρα), Ιωαννίδης.

SuperLeagueΠαναιτωλικόςΑπόλλων Σμύρνης