Αθλητισμός|21.11.2021 21:35

Ο Κουλούρης με διπλό χτύπημα έστειλε τον ΠΑΟΚ στο -7! Έκανε σεφτέ ο Ατρόμητος

Newsroom

Ο Ατρόμητος περίμενε δέκα αγωνιστικές για να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και ο Κουλούρης χρειάστηκε δύο χρόνια για να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο πρώην φορ του ΠΑΟΚ πέταξε από πάνω του τον... γκίνια σκοράροντας δύο γκολ, η ομάδα του Περιστερίου έκανε σεφτέ στις νίκες καθώς επικράτησε 2-0 και ο Δικέφαλος έμεινε στο -7 από τον Ολυμπιακό που την ίδια ώρα έπαιρνε το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε και τόσο καλά στο παιχνίδι με αποτέλεσμα ο Ατρόμητος να πάρει... αέρα. Στο 21' οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Μουνίθ, ο οποίος είχε επικίνδυνη κεφαλιά που κατέληξε άουτ, ενώ στο 33' ο ΠΑΟΚ είχε καλή στιγμή με τον Κούρτιτς, ο οποίος νικήθηκε απ' τον Γιαννιώτη. 

Τελικά ο Ατρόμητος βρήκε γκολ στο 45' με τον Κουλούρη, ο οποίος είχε να σκοράρει απ' τον Οκτώβριο του 2019! Ο πρώην στράικερ του ΠΑΟΚ πάσαρε προς τον Χαρίση, εκείνος στον Μουνίθ, ο οποίος γύρισε ξανά προς τον Κουλούρη που νίκησε τον Πασχαλάκη γράφοντας το 1-0.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να γυρίσει το ματς αλλά στο 68' βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο καθώς ο Κουλούρης μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε απ' τον Βαρέλα στο 68'. Το 2-0 έμοιαζε με... βουνό για τους παίκτες του Δικεφάλου που δημιούργησαν ευκαιρίες με τον Βαρέλα στο 70' , τον Άκπομ στο 74', ξανά τον Βαρέλα στο 87' και τον Κούρτιτς στο 92', όμως καμία δεν κατέληξε σε γκολ. 

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης (84' Βασιλαντωνόπουλος), Στρούγγης, Παπαδόπουλος, Γκαλβάο, Καστεγιάνο, Νάτσος, Σάλομον, Χαρίσης (73' Ντένιτς), Μουνίθ (84' Σπιριντόνοβιτς), Κουλούρης (77' Κλωναρίδης).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Τέιλορ, Βαρέλα, Κρέσπο, Ροντρίγκο (62' Σίντκλεϊ), Κούρτιτς, Σβαμπ (62' Μουργκ), Α. Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί (81' Εσίτι), Μπίσεσβαρ (73' Σβιντέρσκι), Άκπομ.

ΠΑΟΚΑτρόμητοςSuperLeague