Αθλητισμός|28.01.2019 22:56

Στέφανος Τσιτσιπάς: Μελβούρνη, σ' ευχαριστώ (vid)

Newsroom

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποχαιρέτισε τη Μελβούρνη έχοντας φτάσει στον πρώτο ημιτελικό ενός Grand Slam, αλλά και με ένα ταξιδιωτικό βίντεο, στο οποίο πρωταγωνιστούν και τα αδέρφια του.

Ο Έλληνας τενίστας στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα βρεθεί στη Σόφια, με στόχο να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του.

Πριν από δύο μέρες ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε απευθύνει δημόσια έκκληση στους Έλληνες ομογενείς να τον αφήσουν ήσυχο για μία ημέρα, προκειμένου να ολοκληρώσει το βίντεο που ετοιμάζει με εικόνες από την πόλη της Αυστραλίας. 

Έκκληση που εισακούστηκε με τον Τσιτσιπά να ανεβάζει το σχετικό βίντεο στο προσωπικό του κανάλι στο youtube με τίλτο «Σ' ευχαριστώ Μελβούρνη». Σε αυτό πρωταγωνιστούν ο αδερφός του Πέτρος, η αδερφή του Ελισάβετ κι ο μάνατζέρ του Νίκ.

«Θα γίνω ο πρώτος vloger στη Μελβούρνη...», λέει ο Στέφανος, αφού πρώτα ο Πέτρος κάνεις τις συστάσεις των πρωταγωνιστών,  αποκαλύπτει ότι λόγω της δημοσιότητας που έχει αποκτήσει στα επόμενα βίντεο που θα γυρίζει θα... μεταμφιέζεται επιλέγοντας έναν χαρακτήρα έκπληξη, μιλάει για το καινούργιο του διαμέρισμα στο Μονακό και ευχαριστεί τους Έλληνες ομογενείς για τη συμπαράσταση και όλη τη Μελβούρνη γι' αυτά που έζησε και κλείνει λέγοντας «ευχαριστώ» σε 16 γλώσσες.

Στέφανος Τσιτσιπάς