Αθλητισμός|23.11.2021 17:10

Champions League: Προτελευταία στροφή στους ομίλους - Πού θα δείτε παιχνίδια

Newsroom

Δύο στροφές απομένουν για την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων του Champions League και 12 από τα 16 εισιτήρια είναι διαθέσιμα.

Τέσσερις ομάδες, οι Άγιαξ, Μπάγερν Μονάχου, Γιουβέντους και Λίβερπουλ, έχουν εξασφαλίσει ήδη την πρόκρισή τους, διατηρώντας μάλιστα το απόλυτο με 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ την 5η αγωνιστική αναμένεται να ξεκαθαρίσουν πολλά αν όχι όλα ως προς την πρόκριση στα νοκ άουτ.

Ντεμπούτο Τσάβι στο Champions League

Για τον 5ο όμιλο η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί τη Μπενφίκα στο ντεμπούτο του Τσάβι ως κόουτς στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Οι Καταλανοί παίρνουν το εισιτήριο αν νικήσουν, ενώ οι Πορτογάλοι αν δεν χάσουν  θα προκριθούν με νίκη επί της Ντιναμό στη Λισαβόνα αν χάσουν οι «μπλαουγκράνα» την τελευταία αγωνιστική στο Μόναχο.

Στον 6ο όμιλο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Βιγιαρεάλ έχουν από επτά βαθμούς και θα κοντραριστούν επί ισπανικού εδάφους. Οι «κόκκινοι διάβολοι» θα έχουν στον πάγκο τους τον Μάικλ Κάρικ, ο οποίος ανέλαβε ως υπηρεσιακός τεχνικός μετά την απομάκρυνση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και προκρίνονται αν νικήσουν, αλλά ακόμα και με ισοπαλία σε περίπτωση ισοπαλίας στο Γιουνγκ Μπόις - Αταλάντα. Η Βιγιαρεάλ, πάντως, προκρίνεται με νίκη και ταυτόχρονα ισοπαλία ή ήττα της Αταλάντα στην Ελβετία.

Στον 7ο όμιλο η Σάλτσμπουργκ θέλει να πάρει το εισιτήριο αν νικήσει εκτός έδρας τη Λιλ, ενώ η τελευταία Σεβίλλη υποδέχεται τη Βόλφσμπουργκ και θέλει πάση θυσία το τρίποντο.

Για τον 8ο όμιλο η Γιουβέντους έχει ήδη προκριθεί και θα είναι πρώτη αν δεν χάσει από την Τσέλσι στο Λονδίνο. Οι «μπλε» προκρίνονται και μαθηματικά στους «16» αν δεν χάσουν από τους «μπιανκονέρι» ή αν η Ζενίτ δεν νικήσει τη Μάλμε.

5η αγωνιστική - 23 Νοεμβρίου

5ος ΟΜΙΛΟΣ

19.45 Ντιναμό Κιέβου - Μπάγερν Μονάχου / COSMOTE SPORT 3 HD

22.00 Μπαρτσελόνα - Μπενφίκα / COSMOTE SPORT 3 HD

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Μπάγερν Μ. 12

Μπαρτσελόνα 6

Μπενφίκα 4

Ντιναμό Κιέβου 1

6ος ΟΜΙΛΟΣ

19.45 Βιγιαρεάλ - Μάντσεστερ Γ. / COSMOTE SPORT 2 HD

22.00 Γιουνγκ Μπόις - Αταλάντα / COSMOTE SPORT 7 HD

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Μάντσεστερ Γ. 7

Βιγιαρεάλ 7

Αταλάντα 5

Γιούνγκ Μπόις 3

7ος ΟΜΙΛΟΣ

22.00 Σεβίλλη -Βόλφσμπουργκ / COSMOTE SPORT 5 HD

22.00 Λιλ - Σάλτσμπουργκ / COSMOTE SPORT 8 HD

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Σάλτσμπουργκ 7

Λιλ 5

Βόλφσμπουργκ 5

Σεβίλη 3

8ος ΟΜΙΛΟΣ

22.00 Τσέλσι - Γιουβέντους / COSMOTE SPORT 2 HD

22.00 Μάλμε - Ζενίτ / COSMOTE SPORT 9 HD

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Γιουβέντους 12

Τσέλσι 9

Ζενίτ 3

Μάλμε 0

Champions LeagueΜπαρτσελόναΜπενφίκαΒιγιαρεάλΜάντσεστερ Γιουνάιτεντ