Αθλητισμός|24.11.2021 20:00

Ο Νίκος Γκάλης στο πλευρό της Ιωάννας Παλιοσπύρου: Συμβάλει στη δημοπρασία αγάπης

Newsroom

Η δημοπρασία αγάπης για την Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει αρχίσει και ο σπουδαίος Nίκος Γκάλης συμβάλει στην οικονομική ενίσχυση της άτυχης γυναίκας που έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης με βιτριόλι από την Έφη Κακαραντζούλα, η οποία καταδικάστηκε με πολυετή φυλάκιση.

Ο κορυφαίος Έλληνας μπασκετμπολίστας όλων των εποχών, πρόσφερε στη δημοπρασία που διοργανώνει το Charity Idols μία μπάλα με την υπογραφή του, τα έσοδα απ' την οποία θα διατεθούν για τις χειρουργικές επεμβάσεις και την αποκατάσταση της Ιωάννας. Το Charity Idols έχει συγκεντρώσει αρκετά ατομικά αντικείμενα αθλητών όπως είναι οι Γιάννης Μπουρούσης, Στέφανος Τσιτσιπάς, ο Νίκος Ζήσης, ο Νίκος Παππάς, που δημοπραττούνται για τη βοήθεια της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Η ανάρτηση του Charity Idols: «Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής όλων των εποχών και Hall of Famer Νίκος Γκάλης, στέκεται δίπλα στην προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης της Ιωάννας Παλιοσπύρου για τις επεμβάσεις που απαιτούνται και προσφέρει μια υπογεγραμμένη μπάλα. Τώρα σε δημοπρασία στο www.charityidols.com. Solidarity 4 Ever».

 

επίθεση με βιτριόλιΙωάννα ΠαλιοσπύρουΝίκος Γκάλης