Αθλητισμός|27.11.2021 21:34

Μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΣ με Σάκχοβ στο 90' - Τρομερό παιχνίδι στα Γιάννενα!

Newsroom

Με ένα... buzzer beater του Σάκχοβ στο 90' και ολίγη δόση τύχης καθώς η μπάλα προσέκρουσε σε πόδι αμυντικού, η ΑΕΚ πήρε μια υπερπολύτιμη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα καθώς επικράτησε με 2-1 για την 11η αγωνιστική της Super League. Ο Άμραμπατ είχε ισοφαρίσει στο 9' το γκολ του Εραμούσπε απ' το 5'.

Η Ένωση κινδύνεψε άμεσα να μείνει χωρίς νίκη για τρίτο σερί ματς, δεν το άξιζε γιατί ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα απέναντι σε έναν εξαιρετικό και σε αυτό το παιχνίδι ΠΑΣ, αλλά τελικά πήρε τη μεγάλη νίκη με ένα... μεγάλο σουτ του Σάκχοφ που ήρθε απ' τον πάγκο. Η ΑΕΚ πήρε τη μεγάλη νίκη με ανατροπή, με τον Άμραμπατ να πετυχαίνει το σημαντικό γκολ της ισοφάρισης μόλις στο 9΄ενώ ο ΠΑΣ είχε κερδίσει πέναλτι στη πρώτη φάση του αγώνα και το είχε κάνει γκολ ο Εραμούσπε.

Η Ένωση είχε μεγάλες ευκαιρίες και στα δύο ημίχρονα, ο ΠΑΣ επίσης έκανε φάσεις, υπήρχε ένα διάστημα ανάμεσα στην αποχώρηση του Σιμάνσκι και την είσοδο μετά του Σάκχοφ που ο Γιαννίκης πήρε ρίσκο που δεν έδειχνε να βγαίνει. Αλλά η τελική ευθεία ανήκε στην ΑΕΚ και στο μεγάλο «θέλω» της για να νικήσει. Πίεσε ασφυκτικά, έχασε ευκαιρίες και τελικά βρήκε το γκολ.

ΠΑΣ Γιάννινα (Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Καραχάλιος, Ντομίνγκεζ, Μπρένερ(69΄Μορέιρα), Σνάιντερ(84΄ Παντελάκης), Μιλιντσεάνου(46΄ Λώλης), Περέα.

ΑΕΚ (Γιαννίκης): Στάνκοβιτς, Μισελέν (79΄Ρότα), Μοχαμαντί, Βράνιες, Μήτογλου, Σιμόες, Σιμάνσκι(60΄Ανσαριφάρντ), Μάνταλος(79΄Σάκχοφ), Άμραμπατ, Τσούμπερ(69΄Γκαρσία), Αραούχο.

SuperLeagueΑΕΚΠΑΣ Γιάννινα