Αθλητισμός|30.11.2021 22:51

Ολυμπιακός: Επιστροφή Σεμέδο στην αποστολή έπειτα από τρεις μήνες!

Newsroom

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε τελικά αυτό που φαινόταν ότι θα συμβεί τις τελευταίες μέρες με βάση την εικόνα απ' τις προπονήσεις του Ολυμπιακού. Πήρε στην αποστολή για το ματς Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό τον Ρούμπεν Σεμέδο ο οποίος επιστρέφει στη δράση έπειτα από τρεις μήνες.

Ο Πορτογάλος στόπερ ήταν «ανενεργός» για περίπου τρεις μήνες λόγω της δικαστικής περιπέτειας που είχε, ενώ είχε κοπεί κι από την ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού για τα προκριματικά του Europa League με τη Σλόβαν.

Από εκεί και πέρα, ο Μαρτίνς επέλεξε να ξεκουράσει αρκετούς παίκτες από την πρώτη ομάδα και να δώσει την ευκαιρία σε ποδοσφαιριστές της β' ομάδας όπως είναι οι: Νίκολιτς, Μπαγκαλιάνης, Αποστολόπουλος, Κίτσος, Κωστή, Ξενιτίδης, Μαρίνος και Αλγκασίμ Μπα. Απ' την άλλη πλευρά, εκτός αποστολής έμειναν οι Βατσλίκ, Λαλά, Ρέαμπτσουκ, Σισέ, Μπα, Εμβιλά, Παπασταθόπουλος, Αγκιμπού Καμαρά, Μαντί Καμαρά, Μασούρας, Βαλμπουενά, Ροντρίγκες και Ελ Αραμπί.

Ως εκ τούτου στην αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκονται οι: Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Ανδρούτσος, Νίκολιτς, Μπαγκαλιάνης, Σεμέδο, Μάρκοβιτς, Αποστολόπουλος, Κίτσος, Σουρλής, Κωστή, Ξενιτίδης, Κούντε, Μπουχαλάκης, Ονιεκουρού, Λόπες, Μαρίνος, Βρουσάι, A. Μπα, Τικίνιο.

Κύπελλο ΕλλάδαςΟλυμπιακόςΡούμπεν Σεμέδο