Αθλητισμός|01.12.2021 12:00

Η Αστυνομία ζητεί αναβολή των αγώνων ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και Ιωνικός - ΠΑΟΚ!

Newsroom

Την αναβολή του κυριακάτικου ντέρμπι ΑΕΚ - Παναθηναϊκός, αλλά και του Ιωνικός - ΠΑΟΚ την ερχόμενη (12η) αγωνιστική ζητεί, σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία, λόγω των μέτρων για την τραγική επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου αλλά και της επικείμενης επίσκεψης του Πάπα στην Ελλάδα.

Την προσεχή Δευτέρα (6/12) είναι η επέτειος της δολοφονίας του 16χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται επί ποδός. Την Κυριακή (5/12) είναι προγραμματισμένα δύο παιχνίδια της Superleague στο Λεκανοπέδιο. Αρχικά το Ιωνικός-ΠΑΟΚ στις 17:15 και στις 19:30 το μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία ζητεί την αναβολή και των δύο αναμετρήσεων λόγω αδυναμίας φύλαξής τους, αφού ήδη λαμβάνονται μέτρα λόγω Γρηγορόπουλου, αλλά κι ενόψει της επίσκεψης του Πάπα Φραγκίσκου στις 6 Δεκεμβρίου.

Από την πλευρά της πάντως η Λίγκα όπως και οι ομάδες είναι κάθετα αντίθετες στο ενδεχόμενο αναβολής των αγώνων τους. Η διοργανώτρια μάλιστα το έχει διαμηνύσει προς την ΕΛ.ΑΣ. και εγγράφως.

Πάπας ΦραγκίσκοςΠΑΟΚΑΕΚΠαναθηναϊκόςΙωνικός ΝικαίαςαστυνομίαΓρηγορόπουλος επέτειος