Αθλητισμός|01.12.2021 21:00

Κύπελλο Ελλάδας: Νίκη του Παναθηναϊκού με Βόλο αλλά ανοιχτή η πρόκριση

Newsroom

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-1 του Βόλου στη Λεωφόρο για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για την οχτάδα. Ωστόσο, το «ρευστό» σκορ και το γκολ που πέτυχε η θεσσαλική ομάδα στο β' ημίχρονο αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς που θα γίνει σε τρεις εβδομάδες (21-23 Δεκεμβρίου) στο Πανθεσσαλικό.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και έπειτα από πίεση που άσκησε στον Βόλο, άνοιξε το σκορ στο 25'. Ο Παλάσιος έκανε γύρισμα στην καρδιά της περιοχής των Θεσσαλών, εκεί όπου ο Μακέντα με καταπληκτική κίνηση έγραψε το 1-0.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε ιδανικά για τους Πράσινους που στο 51' βρήκαν ακόμη ένα γκολ. Ο Αλεξανδρόπουλος έκλεψε την μπάλα απ' τον Τσοκάνη, μπήκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ έγραψε το 2-0.

Ο Βόλος βλέποντας πια να απομακρύνεται από τη διεκδίκηση της πρόκρισης κυνήγησε το γκολ και το βρήκε άμεσα καθώς στο 56' ο Φαν Βέερτ με τρομερό τακουνάκι έκανε ασίστ για τον νεοεισελθόν Φερνάντες, ο οποίος μείωσε σε 2-1.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Κώτσιρας, Βέλεθ, Σάρλια, Χουάνκαρ, Αλεξανδρόπουλος (90’ Μπουζούκης), Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες (69’ Ρούμπεν), Αϊτόρ (78’ Χατζηγιοβάνης), Παλάσιος (78’ Βιτάλ), Μακέντα.

Βόλος: Κότνικ, Γκιουλέν, Φεράρι, Πουρίτα (46’ Ρομέρο), Ρίνερ, Τσοκάνης, Νίνης (74’ Σοάρες), Ρεγκατέν (82’ Ορός), Μπαρτόλο (46’ Φερνάντες), Τερεζίου (63’ Βοϊτκόβσκι), Φαν Βέερτ.

ΠαναθηναϊκόςΒόλος ΝΠΣΚύπελλο Ελλάδας