Αθλητισμός|04.12.2021 19:25

Κουλούρης on fire και ξέσπασμα του Ατρομήτου στον «τελικό» με Απόλλωνα

Newsroom

Ο Ατρόμητος έψαχνε ένα ξέσπασμα απ' το ξεκίνημα του πρωταθλήματος και το πέτυχε σε ένα απ' τα σημαντικότερα ματς της σεζόν. Η ομάδα του Περιστερίου στον «τελικό» με τον Απόλλωνα Σμύρνης ήταν καταιγιστικός, επικράτησε 4-1 και ξεκόλλησε για πρώτη φορά απ' την τελευταία θέση της βαθμολογίας, όπου έριξε την Ελαφρά Ταξιαρχία.

MVP του Ατρομήτου ήταν ο Ευθύμης Κουλούρης, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ κι έφτασε τα πέντε τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές στη Super League!

Ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ μόλις στο 9' με τον Σπιριντόνοβιτς, ο οποίος δέχθηκε την μακρινή μπαλιά ακριβείας του Γιαννιώτη και τελείωσε τη φάση γράφοντας το 1-0. Ωστόσο, ο Απόλλων έφτασε γρήγορα στην ισοφάριση (1-1) με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φατιόν στο 18' έπειτα από χέρι του Χατζηισαΐα κι αφού μεσολάβησε η παρέμβαση από το VAR.

Και πάλι όμως ο Ατρόμητος πήρε το προβάδισμα στο σκορ. Στο 40' οι παίκτες των Περιστεριωτών άλλαξαν ωραία την μπάλα κι ο Μουνίθ με σουτ στην κίνηση εκτέλεσε πετυχαίνοντας το 2-1. Στο 64' ο Ατρόμητος όχι μόνο κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Κουλούρη απ' τον Λισγάρα, αλλά έπαιξε και με αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω αποβολής του αμυντικού του Απόλλωνα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κουλούρης ο οποίος διαμόρφωσε το 3-1.

Ο σέντερ φορ του Ατρόμητου, ο οποίος... ξεμπούκωσε για τα καλά, σκόραρε για δεύτερη φορά στο παιχνίδι στο 75' δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση της ομάδας του Περιστερίου.

Ατρόμητος (Παράσχος):Γιαννιώτης, Στρούγγης, Χατζηισαΐας (80' Κυρ. Παπαδόπουλος), Μαυρομμάτης, Βασιλαντωνόπουλος, Σάλομον, Χαρίσης (80' Ντένιτς), Καστεγιάνο, Μουνίθ (80' Μπεντινέλι), Κουλούρης (86' Τζαβίδας), Σπιριντόνοβιτς (86' Πισάνο).

Απόλλων (Φέστα): Κότσαρης, Μπαξεβανίδης (46' Ντεντάκης), Τουτουαρίμα, Λισγάρας, Μπρούνο Άλβες, Φατιόν, Κάστρο, Σλίβκα, Λα Πάρα, Παμλίδης (46' Ντάουντα), Ιωαννίδης (69' Μαρτίνες).

Απόλλων ΣμύρνηςΑτρόμητοςSuperLeague