Αθλητισμός|04.12.2021 23:57

La Liga: Και πώς να το χάσει η Ρεάλ Μαδρίτης; Πέρασε κι απ' την έδρα της Σοσιεδάδ!

Newsroom

Τίποτα δεν σταματά τη Ρεάλ Μαδρίτης του Κάρλο Αντσελότι! Η Βασίλισσα πέρασε νικηφόρα απ' τη δύσκολη έδρα της Σοσιεδάδ με 0-2 και δείχνει ότι ο φετινός τίτλος στη La Liga δεν χάνεται.

Την ώρα που η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα έχαναν από τη Μαγιόρκα και την Μπέτις στην έδρα τους, οι Μερένχες έκαναν... παρέλαση στο Σαν Σεμπαστιάν χάρη σε γκολ του υπερφορμαρισμένου Βινίσιους στο 47' και του ερχόμενου απ' τον πάγκο Λούκα Γιόβιτς στο 57'. Ο Σέρβος επιθετικός, ο οποίος αντικατέστησε τον τραυματία Μπενζεμά στο 17' σκόραρε το τρίτο του γκολ με τη φανέλα των Μαδριλένων και το πρώτο μετά τον Φεβρουάριο του 2020!

Η Ρεάλ φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας της La Liga καθώς βρίσκεται στο +8 απ' τη δεύτερη Σεβίλλη και στο +10 απ' την τέταρτη Ατλέτικο Μαδρίτης (έχουν ματς λιγότερο), ενώ δεν... βλέπει καν την Μπαρτσελόνα που βρίσκεται στην έβδομη θέση και στο -16 απ' τη Βασίλισσα!

Προηγουμένως, η Ατλέτικο μάλλον είχε το μυαλό της στο επερχόμενο κρίσιμο ματς με την Πόρτο για το Champions League και υπέστη ήττα-σοκ με 2-1 από τη Μαγιόρκα στη Μαδρίτη. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε άφησε εκτός ενδεκάδας αρκετούς βασικούς και η ομάδα του δυσκολεύτηκε να διασπάσει την άμυνα των νησιωτών. Τα κατάφερε τελικά με τον Ματέους Κούνια στο 68΄, αλλά μετά σταμάτησε να παίζει και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 80΄ από «στατική» φάση κεφαλιά του Ρούσο.

Οι Ροχιμπλάνκος βγήκαν όλοι μπροστά και ο Κούμπο στις καθυστερήσεις έφυγε στην αντεπίθεση και ολοκλήρωσε τη μεγάλη έκπληξη, αφήνοντας την περσινή πρωταθλήτρια στο -10 από τη Ρεάλ, ενόψει του μεταξύ τους ντέρμπι την επόμενη Κυριακή (12/12).

Ατλέτικο ΜαδρίτηςΡεαλ ΜαδρίτηςΡεάλ ΣοσιεδάδΜαγιόρκαLa LigaΚαρίμ Μπενζεμά