Αθλητισμός|06.12.2021 21:42

Super League: Η βολίδα του Σάλιακα απογείωσε τον ΠΑΣ Γιάννινα στην τρίτη θέση!

Newsroom

Μια βολίδα του Μανώλη Σάλιακα... απογείωσε τον ΠΑΣ Γιάννινα στην τρίτη θέση της Super League! Ο Άγιαξ της Ηπείρου συνέχισε την εντυπωσιακή πορεία του στο πρωτάθλημα καθώς πέρασε νικηφόρα κι απ' την έδρα της Λαμίας. Η εξαιρετική ομάδα του Ηρακλή Μεταξά δυσκολεύτηκε αλλά επικράτησε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με 1-0 και έπιασε τον ΠΑΟΚ στους 19 βαθμούς.

Το παιχνίδι ήταν κακό με όλες κι όλες δύο αξιόλογες φάσεις, αμφότερες απ' τους Γιαννιώτες, που συνολικά είχαν πολλαπλάσιες τελικές απ' την ομάδα της Φθιώτιδας, η οποία απ' την άλλη πλευρά δεν... πλησίασε καν στο τέρμα του Λοντίγκιν!

Η πρώτη καλή στιγμή καταγράφηκε στο 31' με τον Σνάιντερ αλλά ο Γκαραβέλης απέκρουσε εντυπωσιακά. Δεν συνέβη όμως το ίδιο και στο 54', οπότε ο ΠΑΣ Γιάννινα άνοιξε το σκορ με φανταστικό μακρινό σουτ του Σάλιακα. Μάλιστα, ο πλάγιος μπακ των Γιαννιωτών μολονότι σκόραρε ένα καταπληκτικό γκολ, δεν το πανηγύρισε λόγω της παρουσίας του στη Λαμία τα προηγούμενα χρόνια.

Λαμία: Γκαραβέλης, Ορτέγκα (79' Σαραμαντάς), Προβυδάκης (79' Σκόνδρας), Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Γκέντσογλου, Μπεχαράνο, Νούνιες (59' Ελευθεριάδης), Τιρόνε (66' Μανουσάκης), Ρόμανιτς, Τσούκαλος (60' Αραμπούλι).

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ, Μπρένερ (72' Λώλης), Σνάιντερ, Μορέιρα, Περέα (90' Λιάσος).

SuperLeagueΠΑΣ ΓιάννιναΛαμία ΠΑΕ