Αθλητισμός|07.12.2021 08:00

Μιλγουόκι Μπακς: Ελληνική βραδιά με Ζορμπά… και εορτασμούς για τα γενέθλια του Γιάννη

Newsroom

Με τα 27α γενέθλια του Γιάννη Αντετοκούνμπο και με νίκη επί των Κλίβλαντ Καβαλίερς συνδυάστηκε η καθιερωμένη πλέον ελληνική βραδιά που διοργανώνουν κάθε χρόνο οι Μιλγουόκι Μπακς.

Ανάμεσα στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης στο κέντρο του γηπέδου Έλληνες της ομογένειας που επισκέφτηκαν το Fiserv Forum, φόρεσαν παραδοσιακές φορεσιές και χόρεψαν συρτάκι υπό την πασίγνωστη μελωδία του Ζορμπά που δημιούργησε ο μεγάλος εκλιπών Μίκης Θεοδωράκης.

Σημειώνεται ότι εκτός από τους Μπακς και άλλες ομάδες του NBA έχουν υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια τις Greek Nights, όπως οι Σέλτικς και οι Σίξερς.

Το τραγούδι στα αποδυτήρια για τα γενέθλια του Γιάννη

Μετά τη νίκη επί των Καβαλίερς, το κλίμα στα αποδυτήρια των Μπακς ήταν πολύ ευχάριστο με τους συμπαίκτες του Γιάννη να τραγουδούν στον Γιάννη Happy Birthday.

Το απολαυστικό βίντεο των Μπακς για τον Γιάννη

Στον λογαριασμό των πρωταθλητών ΝΒΑ στο YouTube, ανέβηκε βίντεο 25 λεπτών αφιερωμένο στον Γιάννη με τις αστείες στιγμές του MVP. Στο βίντεο μπορείτε να δείτε αρκετά ευτράπελα έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου με μεγάλο πρωταγωνιστή βέβαια τον Έλληνα σούπερσταρ.

γενέθλιαΓιάννης ΑντετοκούνμποΜιλγουόκι Μπακς