Αθλητισμός|07.12.2021 18:59

IFFHS: Ομάδα όνειρο η κορυφαία ενδεκάδα του 2021!

Newsroom

H Διεθνής Ομοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου (IFFHS) έδωσε στη δημοσιότητα την κορυφαία ενδεκάδα της χρονιάς, στην οποία συμπεριλήφθηκαν ποδοσφαιριστές από έξι κορυφαία κλαμπ με επίκεντρο την Εθνική Ιταλίας που κατέκτησε το Euro του περασμένου καλοκαιριού.

Με σύστημα 4-3-3, ο γκολκίπερ της Ιταλίας, Tζίτζι Ντοναρούμα βρίσκεται στο τέρμα, με τους Ασράφ Χακίμι , Λεονάρντο Μπονούτσι, Ρούμπεν Ντίας και Αλφόνσο Ντέιβις να απαρτίζουν την αμυντική τετράδα. Ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Ιταλία και την Τσέλσι, Ζορζίνιο βρίσκεται στα χαφ μαζί με τον «εγκέφαλο» της πρωταθλήτριας Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι, Κέβιν Ντε Μπρόινε και τον κάτοχο της Χρυσής Μπάλας, Λιονέλ Μέσι.

Στην επίθεση η τριπλέτα είναι «φωτιά» με τον σταρ της Παρί Κιλιάν Μπαπέ, τον αειθαλή Κριστιάνο Ρονάλντο των 801 γκολ και τον κορυφαίο σκόρερ για το 2021 με 53 γκολ σε 41 αγώνες Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι.

Δείτε σε παράταξη στο γήπεδο την κορυφαία 11άδα

Fullscreen
Mute
Στη γραμμή κρούσης αριστερά θα είναι ο ασταμάτητος σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, Κίλιαν Μπαπέ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο των 801 γκολ και ο «καυτός» επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, o οποίος σε 41 παιχνίδια μέσα στο 2021 έχει σκοράρει 53 φορές!

Ρόμπερτ ΛεβαντόφσκιΚριστιάνο ΡονάλντοΛιονέλ ΜέσιΕθνική ΙταλίαςΚέβιν Ντε ΜπρόινεΚιλιάν Μπαπέ