Αθλητισμός|10.12.2021 13:21

Τσιμίκας: Το «κορόιδο» του ποδοσφαιριστή και η βρισιά που έμαθε στους συμπαίκτες του

Newsroom

Toν μοναδικό τρόπο με τον οποίο θα έμπαινε κάποιος στο κέντρο για το «κορόιδο» στην προπόνηση της Λίβερπουλ αποφάσισε ο Κώστας Τσιμίκας με τη λέξη «μ@@@@@ς» να είναι αυτή που κυριάρχησε ανάμεσα στους παίκτες του Κλοπ

Φέτος ο Κώστας Τσιμίκας πραγματοποιεί μία από τις καλύτερες σεζόν του, με τον Γερμανό τεχνικό να έχει εμπιστευτεί ουκ ολίγες φορές τον ακραίο πρώην αμυντικό του Ολυμπιακού, ο οποίος με τις εμφανίσεις του τον έχει δικαιώσει και με το παραπάνω.

Ο Σερραίος άσος έχει καλές σχέσεις με τους συμπαίκτες του, με τον ίδιο να είναι πλήρως πλέον ενσωματωμένος στην ομάδα, κάτι το οποίο φαίνεται και στο γήπεδο, καθώς παίζει με αυτοπεποίθηση και διάθεση να απολαμβάνει την κάθε στιγμή.

Μάλιστα σε μία προπόνηση της ομάδας ήταν αυτός, που αποφάσισε με έναν πρωτότυπο τρόπο, το ποιος θα έμπαινε στο κέντρο για το «κορόιδο». Κανένας δεν ήθελε επομένως ο ίδιος ήταν αυτός, που βρήκε τη λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα. Αυτός που θα έπεφτε τελευταίος ήταν και αυτός που θα έμπαινε μέσα, με τα γέλια να δίνουν και να παίρνουν.

Η λέξη «μ@@@@@ς» είναι αυτή που ακούγεται στο Kirkby, με τον «δάσκαλο» αυτής να μην είναι άλλο από τον Έλληνα ακραίο αμυντικό. Στα θετικά και παράλληλα ευχάριστα για τον Γιούργκεν Κλοπ δεν είναι κάτι άλλο, από την επιστροφή του Ρομπέρτο Φιρμίνο στις προπονήσεις, ο οποίος είχε τεθεί εκτός δράσης για έναν μήνα.

Κώστας ΤσιμίκαςποδόσφαιροΛίβερπουλ